Засновник проєкту Ukraїner Богдан Логвиненко заразився COVID-19

Засновник проєкту Ukraїner Богдан Логвиненко заразився COVID-19

14 Листопада 2020
1767
14 Листопада 2020
10:25

Засновник проєкту Ukraїner Богдан Логвиненко заразився COVID-19

1767
Наразі журналіст має легкі симптоми хвороби.
Засновник проєкту Ukraїner Богдан Логвиненко заразився COVID-19
Засновник проєкту Ukraїner Богдан Логвиненко заразився COVID-19

Журналіст, засновник проєкту Ukraїner Богдан Логвиненко заразився COVID-19. Про це він повідомив у Facebook.

«Крім страшної слабкості, я почуваюсь цілком ок, в мене немає температури, і якби не було пандемії — сьогодні я з такими симптомами спокійно б летів у літаку з Франківська до Києва. Вчора я сам себе "зняв" з літака і пересів на авто, що комусь здалося "зайвою параноєю" і "геройством". Друзі, поруч із вами в літаку, в метро, в кафе чи на робочому місці може бути людина з групи ризику, пам’ятайте, будь ласка, про це», - написав він.

Раніше повідомлялось, що голова ГО «Жінки в медіа» та комунікаційниця Комісії журналістської етики Єлизавета Кузьменко захворіла на коронавірусну інфекцію.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1767
Читайте також
12.11.2020 13:00
Валерія Павленко
для «Детектора медіа»
0
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
БУДЬ ПРОКЛЯТЫ РЕЙДЕРАСТЫ
1256 дн. тому
В обществе много других отвратительных явлений, которые незаслуженно замалчиваются. Несмотря на то, что вреда от них не меньше. Например, растление малолетних (педофилия), мошенничество, копрофагия (говноедство), рейдерство (рейдерастия), глисты, фекофилия, эметофилия, олигархия, урофагия, зоофилия (скотоложство)... Пока народ отвлекают всей шоу-политической мишурой, в это время вонючие рейдерасты копошатся в реестрах прав собственности, как те опарыши в куче дерьма. И никакие псевдоправоохранители, купленные зловонной олигархией, не трогают рейдерастов. Потому что вонючие рейдерасты и зловонная олигархия - это одно целое. Это целая скотская мафия, отбирающая собственность у людей. И все терпят это дерьмо - кто-то не знает, кто-то думает, что его лично это дерьмо не коснётся. За рейдерастию надо давать только пожизненное заключение, с полной конфискацией имущества всех родственников. Рейдерасты - это падаль, покушающаяся на частную собственность. У них налаженный «бизнес», в котором совместно «работают» брокеры, «чёрные» нотариусы, коррумпированные чиновники, продажные следователи, которые будут имитировать расследование, но не вести его по-настоящему. И если государство не может защитить частную собственность честных граждан от падали, значит общественный договор не работает. И в таком случае государства нет.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду