Прямі ефіри «Танців з зірками» відбудуться без глядачів

Прямі ефіри «Танців з зірками» відбудуться без глядачів

13 Листопада 2020
1889
13 Листопада 2020
17:02

Прямі ефіри «Танців з зірками» відбудуться без глядачів

1889
Цієї неділі в чвертьфіналі проєкту змагатимуться чотири пари.
Прямі ефіри «Танців з зірками» відбудуться без глядачів
Прямі ефіри «Танців з зірками» відбудуться без глядачів

Прямі ефіри шоу «Танці з зірками» на телеканалі «1+1», починаючи з 15 листопада, проходитимуть без глядачів у залі через карантин вихідного дня. Про це канал повідомив 13 листопада.

Цієї неділі в чвертьфіналі проєкту змагатимуться чотири пари: Санта Дімопулос та Макс Леонов, Надія Мейхер та Кирило Васюк , Юлія Саніна та Дмитро Жук, Сергій Мельник та Аделіна Делі. Вони танцюватимуть три танці: перший – традиційно в парі зі своїм партнером, другий – з суддями проєкту, третій – «танець за життя».

Глядачам повернуть гроші за придбані квитки. «Усі глядачі, які придбали квитки, отримають електронного листа від оператора Ticket Box, а гроші будуть повернені на банківську картку, з якої здійснювалась покупка», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 11 листопада уряд запровадив в Україні карантин вихідного дня. МКІП був проти такої ініціативи. Тепер на вихідних не працюватимуть ресторани, бари, кафе, торгові центри, кінотеатри та театри. Водночас продовжать працювати компанії, які займаються виробництвом аудіовіузальних творів, зокрема кіно- та відеозйомки.

Як писав ДМ, перед прем'єрою четвертого сезону шоу «Танці з зірками» телеведуча Ольга Фреймут і суперфіналістка «Голос країни-10», зірка серіалів «Папік» та «Мишоловка для кота» Дар’я Петрожицька захворіли на COVID-19. Згодом вони перехворіли та вийшли на паркет. 28 вересня співак Олег Винник повідомив, що разом з хореографом Оленою Шоптенко захворів на коронавірусну інфекцію. 5 жовтня їх дискваліфікували, бо вони вдруге не змогли вийти на паркет.

Фото: 1+1

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1889
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду