Ведуча «Сніданку на 1+1» захворіла на COVID-19

Ведуча «Сніданку на 1+1» захворіла на COVID-19

9 Вересня 2020
45716

Ведуча «Сніданку на 1+1» захворіла на COVID-19

45716
Колеги пані Шовкопляс теж здали тести на COVID-19.
Ведуча «Сніданку на 1+1» захворіла на COVID-19
Ведуча «Сніданку на 1+1» захворіла на COVID-19

Ведуча ранкової програми «Сніданок на 1+1» Неля Шовкопляс захворіла на коронавірусну інфекцію. Про це вона повідомила 9 вересня в Facebook.

«Я захворіла на COVID-19. Напередодні, у кінці минулого тижня, почала себе погано почувати і зробила тест. Відчула сильний головний біль та боліло все тіло, був нежить. Коли і де заразилася – не знаю. Одразу повідомила всіх контактних осіб, на роботу і в школу дітей. Родина ще проходить тестування», – розповіла пані Шовкопляс.

Зараз ведуча перебуває на самоізоляції під контролем лікаря.

Ранковий ефір 9 вересня вона провела по відеозв’язку. Її колеги Єгор Гордєєв, Руслан Сенічкін та Людмила Барбір уже отримали негативні результати тестів на COVID-19.

Нагадаємо, 25 серпня ведуча ТСН на «1+1» Марічка Падалко та 30 серпня акторка студії «Квартал 95» Олена Кравець повідомили, що перехворіли на коронавірусну інфекцію. 

Фото: Неля Шовкопляс / Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
45716
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду