Павло Казарін повідомив, що перехворів COVID-19

Павло Казарін повідомив, що перехворів COVID-19

7 Жовтня 2020
4523

Павло Казарін повідомив, що перехворів COVID-19

4523
Про захворювання журналіст дізнався, коли здав аналіз на igG (антитіла).
Павло Казарін повідомив, що перехворів COVID-19
Павло Казарін повідомив, що перехворів COVID-19

Журналіст, колумніст і телеведучий Павло Казарін 7 жовтня повідомив, що перехворів на коронавірусну інфекцію. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

«Судячи з усього, усе сталося в період з 10 по 20 вересня. У ті дні зник нюх. Температура – від 35.5 до 37.1. А також відчувалася слабкість і загальний простудний стан», – розповів він.

ПЛР-тест, який пан Казарін здав 14 вересня, показав «негативний» результат. Про захворювання він дізнався, коли здав аналіз на igG (антитіла).

«У минулу п'ятницю на всякий випадок здав ще кров на антитіла. І ось. Висновок перший: ПЛР-тест може брехати. Висновок другий: для мене це легко обійшлося», – додав журналіст.

Нагадаємо, 25 серпня ведуча ТСН на «1+1» Марічка Падалко та 30 серпня акторка студії «Квартал 95» Олена Кравець повідомили, що перехворіли на коронавірусну інфекцію. 

20 ересня голова Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Ольга Герасим’юк перехворіла на коронавірусну хворобу.

Фото: Павло Казарін / Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4523
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду