detector.media
01.09.2020 14:41
Володимир Остапчук стане ведучим шоу «Маска» на каналі «Україна»
Володимир Остапчук стане ведучим шоу «Маска» на каналі «Україна»
Учасниками музичного шоу стануть українські зірки – актори, музиканти, коміки, спортсмени, політики, ведучі та співаки.

Ведучим шоу «Маска» на телеканалі «Україна» стане шоумен Володимир Остапчук. Про це канал повідомив 1 вересня.

«Я радий знову повернутися на телеканал "Україна" в ролі ведучого. Протягом декількох років я пропрацював тут у ранковому шоу, тому це не стільки нова робота для мене, скільки повернення в рідні стіни. Й одразу – в праймове шоу "Маска"», – сказав пан Остапчук.

Учасниками музичного шоу стануть українські зірки – актори, музиканти, коміки, спортсмени, політики, ведучі та співаки. «Конкурсанти змагатимуться у пісенних поєдинках, а зірковим детективам і телеглядачам доведеться вгадати, хто ховається за масками. Битви триватимуть, поки не залишиться один – найсильніший співак у масці», – зазначається в повідомленні.

Ведучий, як і глядачі, не знатиме, хто ховається під масками. На думку директора департаменту розважальних програм каналу «Україна» Анатолія Сябро, перед Володимиром Остапчуком стоїть непросте завдання: «Ведучий шоу – це не просто обличчя проєкту, він є генератором гарного настрою і диригентом емоцій, а в нашому випадку завдання ще й ускладнюється. У музично-детективному шоу "Маска", ведучий – єдиний зв'язківець між учасниками, глядачами і зірковими експертами. Дуже важливо знайти спільну мову з усіма, стежити за правилами гри і вміло тримати інтригу».

Нагадаємо, у травні 2020 року телеканал «Україна» повідомив, що купив формат масштабного проєкту The Masked Singer («Співак у масці»), який планують випускати під назвою «Маска». Права на адаптацію формату телеканал купив у компанії Fremantle. Українська адаптація The Masked Singer складатиметься з 12 епізодів. Учасниками музичного телепроєкту будуть знаменитості, які виступатимуть перед глядачами та членами журі в незвичайних костюмах.

Фото: Україна

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY