detector.media
19.08.2020 16:16
Сергій Притула йде з проєкту «Вар’яти-шоу»
Сергій Притула йде з проєкту «Вар’яти-шоу»
Він також оголосив про завершення акторської кар’єри.

Шоумен та ведучий Сергій Притула, який балотуватиметься в мери Києва від партії «Голос», залишає проєкт «Вар’яти-шоу». Про це він розповів в інтерв’ю LB.ua.

«Щоб закрити це питання (про поєднання творчої роботи з політичною діяльністю – ред.) раз і назавжди, я оголошу про свій вихід з "Вар’яти-шоу" і закінчення своєї акторської кар’єри. Це той крок, який мені трішки важко робити, зважаючи на те, що я десять років віддав цьому колективу і розвитку україномовного гумору», – розповів пан Притула.

Зйомки нового сезону «Вар’ятів» для Нового каналу стануть для нього останніми. Він залишає проєкт – і як очільник, і як редактор, і як актор.

Як писав ДМ, 11 серпня 2020 року з’їзді партії «Голос» вирішив, що ведучий Сергій Притула балотуватиметься в мери Києва. Попри це, 12 серпня Новий канал повідомив, що шоумен не оголошував про припинення співпраці з каналом та продовжує роботу над проєктами телеканалу:  «Діти проти зірок», «Вар'яти-шоу» та «Хто зверху». 18 серпня Новий канал розпочав зйомки другого сезону шоу «Діти проти зірок» з ведучим Сергієм Притулою. 

Фото: goloszmin.org
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY