Валерій Калниш стане ведучим Прямого каналу (ДОПОВНЕНО)

Валерій Калниш стане ведучим Прямого каналу (ДОПОВНЕНО)

30 Липня 2020
10912

Валерій Калниш стане ведучим Прямого каналу (ДОПОВНЕНО)

10912
Він буде вести новий підсумковий проєкт.
Валерій Калниш стане ведучим Прямого каналу (ДОПОВНЕНО)
Валерій Калниш стане ведучим Прямого каналу (ДОПОВНЕНО)

Валерій Калниш повідомив «Детектору медіа», що з 1 серпня 2020 року почне працювати на Прямому каналі.

Він не уточнив, ведучим якого проєкту стане. За даними «Детектора медіа», це буде нова підсумкова програма, формат якої ще розробляють. Новий проєкт мають запустити в осінньому телесезоні. На Прямому каналі підтвердили, що поки працюють над концептом і готуються до нового сезону. 

Крім того, пан Калниш буде залучений до марафону 24 серпня з нагоди Дня Незалежності і з дня народження Прямого каналу. 

Валерій Калниш був головним редактором газети «Коммерсантъ-Украина», інтернет-видання «Апостроф», «Радио Вести», інтернет-порталу «РБК-Україна» та «Радіо НВ».

У газеті «Коммерсантъ-Украина» пан Калниш працював з моменту її заснування у 2005 році до її закриття в березні 2014 року, останні півтора роки був її головним редактором.

У березні 2014 року він став заступником головного редактора «Радио Вести». У серпні 2014 року очолив новостворене інтернет-видання «Апостроф», звідки звільнився через місяць і став ведучим «Радио Вести». У серпні 2015 року пана Калниша призначили головним редактором «Радио Вести». У березні 2016 року він залишив цю посаду, але продовжив роботу радіоведучим. 24 червня він остаточно звільнився з радіостанцій.

На посаді головного редактора об’єднаної редакції порталу «РБК-Україна» Валерій Калниш почав працювати з 1 серпня 2016 року. Звільнився 14 червня 2017 року.

26 вересня 2017 року стало відомо, що пан Калниш очолив проєкт «Радіо Ера FM», що придбала компанія Dragon Capital.  На базі мережі «Радіо Ера», яка припинила своє існування і переформатування, 12 березня стартувало в ефірі «Радіо НВ».15 квітня 2020 року пан Калниш залишив «Радіо НВ», на посаді його замінив Олексій Тарасов.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10912
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду