Головредом «РБК-Україна» став Сергій Щербина (ДОПОВНЕНО)

Головредом «РБК-Україна» став Сергій Щербина (ДОПОВНЕНО)

14 Червня 2017
6610

Головредом «РБК-Україна» став Сергій Щербина (ДОПОВНЕНО)

6610
Головним редактором об’єднаної редакції порталу «РБК-Україна» став керівник проекту Insider Сергій Щербина
Головредом «РБК-Україна» став Сергій Щербина (ДОПОВНЕНО)
Головредом «РБК-Україна» став Сергій Щербина (ДОПОВНЕНО)

Про це «Детектор медіа» дізнався з двох різних джерел. Цю інформацію підтвердили в приймальній генерального директора «РБК-Україна» Йосипа Пінтуса.

Згодом Сергій Щербина повідомив «Детектору медіа» про своє призначення. До роботи він приступає відсьогодні, 14 червня.

«Це правда. Можу підтвердити, що замінив Валерія Калниша на посаді головного редактора. Вдячний йому за той доробок, який він лишив в РБК. Будемо намагатися цю історію розвивати. Поки жодних змін у колективі не передбачається. Але я думаю, що ми спробуємо певним чином посилити команду», – сказав він.

Нові можливі проекти «РБК-Україна» пан Щербина не готовий коментувати, але натякнув, що вони будуть: «Щось цікаве ми зробимо».

Сергій Щербина працював у виданні «Українська правда», щоденному суспільно-політичному онлайн-виданні Realist та проекті Insider.

Нагадаємо, сьогодні Валерій Калниш повідомив, що з 14 червня не працює головним редактором об’єднаної редакції порталу «РБК-Україна». 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6610
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду