detector.media
27.07.2020 15:31
«Forbes Україна» відкрив низку вакансій
«Forbes Україна» відкрив низку вакансій
Видання скоро запустить свій сайт.

Журнал «Forbes Україна» шукає редакторів новин, редактора розділу «Гроші», репортера рубрики «Свій бізнес», репортера рубрики «Інновації/Технології», репортера рубрик «Лідерство» та «Кар'єра», репортера рубрики «Життя», редактора соцмереж (SMM) та перекладача. Про це повідомив Віктор Кіщак на своїй сторінці в Facebook.

«Forbes Україна» шукає працівників на сайт:

Резюме з посиланнями на власні матеріали необхідно надсилати на пошту v.kishchak@forbes.ua з обов'язковою позначкою позиції, яка вас цікавить.

Нагадаємо, 30 березня стало відомо, що журнал «Forbes Україна» повертається в Україну. Його почнуть видавати цієї весни, він виходитиме десять разів на рік українською та російською мовами. Інтернет-видання вийде в другій половині 2020 року. Новим видавцем журналу стало ТОВ «Уяви!» Артура Гранца та Володимира Федоріна.

Головним редактором «Forbes Україна» став Володимир Федорін. Він очолював «Forbes Україна» з моменту запуску і до серпня 2013 року. Він залишив видання через продаж «Українського медіа холдингу» Борисом Ложкіним і його партнерами Сергію Курченку.

29 травня 2020 року надійшов у продаж перший друкований номер.

Журнал «Forbes Україна» видавав «Український медіа холдинг» (UMH Group) з березня 2011 року. Останній номер вийшов у січні 2017 року, а сайт припинив оновлення місяцем пізніше. У березні 2017 року звільнився головред видання та частина команди.

Фото: Віктор Кіщак / Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY