Анатолій Єрема залишив посаду креативного продюсера «1+1 медіа» (ДОПОВНЕНО)

Анатолій Єрема залишив посаду креативного продюсера «1+1 медіа» (ДОПОВНЕНО)

1 Липня 2020
7258

Анатолій Єрема залишив посаду креативного продюсера «1+1 медіа» (ДОПОВНЕНО)

7258
«1+1 медіа» зупинила виробництво проєктів, над якими він працював.
Анатолій Єрема залишив посаду креативного продюсера «1+1 медіа» (ДОПОВНЕНО)
Анатолій Єрема залишив посаду креативного продюсера «1+1 медіа» (ДОПОВНЕНО)

Анатолій Єрема 30 червня 2020 року звільнився з посади креативного продюсера «1+1 медіа», бо через спричинену коронавірусною хворобою кризу не може виконувати свої обов’язки. Про це він повідомив у коментарі «Детектору медіа».

«Причини звільнення прості. Через коронавірус знімати реаліті у найближчій перспективі не видається можливим. А робити те, ще мені не подобається, я не хочу. Тому й пішов. З каналом ми розсталися цивілізовано і полюбовно, не виключаючи співпраці у майбутньому», – розповів пан Єрема.

Він додав, що не має пропозицій, проте поки хоче відпочити.

ДОПОВНЕНО: Медіагрупа «1+1 медіа» повідомила «Детектору медіа», що замість пана Єреми призачити нікого не будуть, бо зупинили виробництво проєктів, над якими він працював. 

«Розробку та реалізацію проєктів, над якими працював Анатолій Єрема, у зв'язку з пандемією коронавірусу було зупинено. Тому під час діалогу ми дійшли згоди про припинення трудових відносин. Нам дуже непросто відпускати професіоналів такого рівня, однак ми впевнені, що попереду на Анатолія чекають нові кар’єрні звершення та вражаючі проєкти», – сказали в медіагрупі.

У «1+1 медіа» Анатолій Єрема пропрацював 23 роки: спершу на посаді ведучого шоу «Сніданок з 1+1», потім головним редактором програми «Телеманія», пізніше ведучим проєктів «Документ» та «Імперія кіно». У 2006 році його призначили генеральним продюсером і головним режисером телеканалу 1+1 International. Він також працював над проєктами «Міняю жінку», «Від пацанки до панянки», «Джентльменський набір», «Маша і моделі», «Королева балу» тощо. 22 листопада 2012 року Анатолія Єрему призначили головним продюсером з розважальних програм каналу «1+1»

Нагадаємо, 12 березня спершу в Києві, а потім по всій Україні запровадили карантин через пандемію коронавірусу COVID-19. Через карантин українські національні телеканали запровадили низку заходів для запобігання поширенню коронавірусу. 

Група 1+1 media також вжила необхідні заходи, аби попередити масове поширення хвороби. Зокрема, токшоу «Право на владу» знімали без глядачів у залі та гостей у студії. Телезйомки концерту «Вечір прем'єр з Катериною Осадчою» для «1+1», які мали відбутися 30 березня, відмінили. Телезйомку концерту перенесли на 17 вересня 2020 року. Зйомки другого етапу проєкту «Ліга сміху», заплановані на 6-8 квітня, перенесли на осінь 2020 року. Зйомки нової програми «Вечірній квартал» відбулися в заплановані дати без глядачів.

Також група 1+1 media скасувала всі масові заходи на період карантину (як у Києві, так і в інших регіонах), у тому числі профорієнтаційні екскурсії офісом для школярів та навчальні курси Вищої школи Media & Production. 

Фото: Анатолій Єрема / Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7258
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду