ПРОМО: Чому Анатолій Єрема вважає, що сім’ям корисно мінятися дружинами?

19 Листопада 2010
4118
19 Листопада 2010
19:15

ПРОМО: Чому Анатолій Єрема вважає, що сім’ям корисно мінятися дружинами?

4118
ПРОМО: Чому Анатолій Єрема вважає, що сім’ям корисно мінятися дружинами?

Гість свіжої «Телятини» - екс-ведучий культурологічної програми «Документ», а з минулого року головний спеціаліст з обміну жінками Анатолій Єрема.

 

У бесіді із ведучими «Телятини» довгожитель «1+1» Анатолій Єрема розповів, чому сім'ям корисно мінятися дружинами, що насправді передувало закриттю «Документа» та дав відповідь на питання хто, з його точки точки зору, кращий - Ткаченко чи Роднянський.

 

З трейлером можна ознайомитися вже зараз:

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4118
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2
4906 дн. тому
А так и должно быть, что звука нет.не слышно о чем говорят
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду