«Право на владу» вперше пройде без гостей у студії

«Право на владу» вперше пройде без гостей у студії

2 Квітня 2020
4066

«Право на владу» вперше пройде без гостей у студії

4066
На телеканалі «1+1» 2 квітня, о 22:30, вийде новий випуск суспільно-політичного ток-шоу «Право на владу». У студії буде присутня лише ведуча Наталія Мосейчук, а всі гості приєднаються до ефіру по скайп-зв’язку.
«Право на владу» вперше пройде без гостей у студії
«Право на владу» вперше пройде без гостей у студії

Про це повідомляє пресслужба каналу.

Таке рішення «1+1» пов’язане із посиленням карантинних заходів, уведених через пандемію коронавірусу COVID-19.

«Темою програми стануть актуальні питання, що змінилося в Україні за три тижні карантину, та чи вдасться країні ефективно протистояти світовій пандемії. У студії «Право на владу» експерти дадуть свій прогноз, коли українцям чекати піку епідемії, та як продовження карантину вплине на економіку. А також розкажуть, чим зарадять у боротьбі з коронавірусом нові закони, ухвалені цього тижня на екстреному засіданні парламенту», – йдеться в повідомленні.

До прямого ефіру ток-шоу «онлайн» долучаться: міністр охорони здоров'я України Максим Степанов, головний санітарний лікар України Віктор Ляшко, заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко, голова фракції ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко, інфекціоніст, заслужений лікар України Ольга Голубовська, народний депутат з фракції «Слуга народу» Олександр Дубінський, голова комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики Микола Сольський, співзасновник Українського інституту майбутнього Юрій Романенко, народний депутат з фракції «Європейська солідарність» Олексій Гончаренко, старший економіст Ukraine Economic Outlook Михайло Кухар.

Як писав ДМ, 12 березня в ефірі телеканалу «1+1» ток-шоу «Право на владу» вперше за шість років існування проєкту вийшло без глядачів у студії.

Нагадаємо, 12 березня спершу в Києві, а потім по всій Україні запровадили карантин через пандемію коронавірусу COVID-19. Він мав тривати до 3 квітня, на цей час обмежели навчальний процес і масові заходи. Через карантин українські національні телеканали запровадили низку заходів для запобігання поширенню коронавірусу. 

Згодом влада вирішила закрити в містах усі заклади, крім продуктових магазинів та аптек. 17 березня припинили рух метро в Києві, Харкові та Дніпрі. Міжміське автобусне й залізничне сполучення призупинили з 18 березня. З 23 в Києві обмежили користування громадським транспортом. Ним зможуть користуватися лише окремі категорії працівників, серед яких – журналісти, за наявності спеціальних квитків.

25 березня Кабінет Міністрів України ввів режим надзвичайної ситуації на всій території країни та продовжив на 30 днів карантин, уведений через загрозу поширення коронавірусу COVID-19. Вони триватимуть до 24 квітня.

Фото: 1+1

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4066
Читайте також
30.03.2020 12:19
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
6 481
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Михайло Думич, Нова Кам'янка, Львівщина
1455 дн. тому
1+1 невдовзі взагалі скасує це ток-шоу і вводитиме спецвипуск ТСН.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду