Креативний продюсер Євген Лєсной звільнився з каналу «Київ» (ДОПОВНЕНО)

Креативний продюсер Євген Лєсной звільнився з каналу «Київ» (ДОПОВНЕНО)

1 Червня 2020
6253
1 Червня 2020
15:16

Креативний продюсер Євген Лєсной звільнився з каналу «Київ» (ДОПОВНЕНО)

6253
Причиною свого звільнення він називає різне бачення розвитку каналу, а також відсутність довіри з боку керівництва.
Креативний продюсер Євген Лєсной звільнився з каналу «Київ» (ДОПОВНЕНО)
Креативний продюсер Євген Лєсной звільнився з каналу «Київ» (ДОПОВНЕНО)

Креативний продюсер Євген Лєсной залишив телеканал «Київ». У коментарі «Детектору медіа» продюсер розказав, що звільнився за згодою сторін.

«Хочу подякувати керівництву каналу за можливість працювати над переформатуванням "Києва". Але у нас різне бачення того, куди має рухатись канал. Мені дуже важко працювати, коли немає стратегії. А керівництво нині хоче будувати CNN, завтра одеське телебачення, а післязавтра знову CNN. Пана Лященка (Юрій Лященко – керівник каналу «Київ». – ДМ) можна порівняти з нашим президентом Зеленським, який багато чого хоче, але не розуміє як, – сказав пан Лєсной. – Я телебаченням займаюсь більше 20 років і розумію, що для того, щоб у каналу був глядач, потрібно мати стабільну сітку. А коли немає чіткого розуміння, яка програма виходить і в який час, відбувається постійна перестановка проєктів, то це досить складно».

Основними підсумками своєї роботи на каналі «Київ» Євген Лєсной вважає формування потужної команди, залучення нових ведучих (наприклад, Слави Соломки), створення імідж-буку, переформатування проєкту «Панорама». За його словами, він також пропонував низку нових форматів, однак керівництво їх не затвердило.

Євген Лєсной додав, що після звільнення його змусили підписати документ, у якому він гарантує, що не даватиме оціночних суджень щодо каналу. Лише після цього йому вдалось отримати трудову книжку. «Вперше в практиці довелося підписувати такий документ, який не має жодної юридичної сили», – додав він.

У пресслужбі каналу «Київ» звільнення Євгена Лєсного та його слова про підписання документа щодо заборони винесення оціночних суджень прокоментували таким чином: «Канал діє у правовому полі та у відповідності до трудового законодовства».

Нового креативного продюсера канал не шукає, обов’язки Євгена Лєсного будуть розподілені між іншими продюсерами.

Нагадаємо, Євген Лєсной долучився до менеджменту муніципального каналу наприкінці 2019 року. У минулому він тривалий час працював на різних телеканалах у Росії, однак через рік після початку війни, у 2015-му, переїхав до України.

Фото: Олексій Темченко

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6253
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду