detector.media
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
11.06.2020 12:50
З каналу «Київ» пішов ведучий Андрій Богданович
З каналу «Київ» пішов ведучий Андрій Богданович
Пан Богданович продовжить роботу над проєктом на запорізькому каналі та медіатренером у Міжнародному Республіканському Інституті, однак він відкритий для нових пропозицій.

Андрій Богданович 10 червня 2020 року пішов з телеканалу «Київ», де працював ведучим двох тижневих програм і випусків новин на вихідних. У коментарі «Детектору медіа» він сказав, що звільнився з телеканалу за згодою сторін.

Пан Богданович прийшов на канал на запрошення шефредактора інформаційного мовлення каналу Сергія Мамаєва і з липня 2019 року випускав проєкт «СТН Тижневик». Він також має подібну програму в Запоріжжі на каналі ТV5.

«За згодою, я поєднував ці два проєкти. У суботу вів у Запоріжжі, у неділю в Києві. Під час карантину поїздки в Запоріжжя стали неможливими, а на каналі "Київ" попросили мене за ті ж самі гроші вести на вихідних випуски новин та два тижневики: звичайний підсумковий  та для регіонів. Що я і робив до закінчення карантину. Тепер відновляється моя співпраця з TV5, а на каналі "Київ" повернення до минулого графіку виходу програми "СТН. Тижневик" вважають неможливим. Та й умови запорізького телеканалу вигідніші», – розповів ведучий. 

Програма «СТН. Тижневик» продовжить виходити на каналі, до неї також додали проєкт NewsRoom, ведучими якого стали Лілія Гулей і Олеся Кобзар, Олекса Кібкало і Наталка Лятуринська, Василь Климчук і Олена Вознесенська. «Зараз думають, що робити з підсумковими випусками СТН, бо усе переформатовуєтсья. СТН робить та сама редакція. Випуску програми продовжують виходити», – сказали «Детектору медіа» в пресслужбі каналу.

Рішення пана Богдановича не пов’язане зі звільненням креативного продюсера Євгена Лєсного. За його словами, з каналу за останній час пішли декілька ведучих, журналістів, випускових редакторів, координатор, а раніше змінився технічний директор: «Точних цифр, скільки людей пішло, я достеменно не знаю, втім, коли я звільнявся і підписував обхідний лист, один з підписантів сказав, що я вже третій за день».

У пресслужбі каналу «Київ» говорять, що останнім часом пішли Євген Лєсной та Олена Гаряча, яка захотіла зосередитися на власних проєктах. Натомість на канал перед карантином прийшла діджитал-директорка Марія Лебедєва, під час карантину – ведучі Олена Вознесенська, Наталя Лятуринська та Олеся Кобзар.

Нагадаємо, мер Києва Віталій Кличко призначив Юрія Лященка тимчасовим виконувачем обов’язків директора телеканалу «Київ» 7 травня 2019 року. У червні генеральним продюсером телеканалу «Київ» став Олександр Мельничук, а інформаційну службу мовника очолив Сергій Мамаєв. А 27 липня тимчасовою виконувачкою обов’язків директора «Радіо Київ» стала Наталія Лященко.

На телеканалі «Київ» 28 липня перезапустили «СТН Тижневик», новим ведучим якого став Андрій Богданович.

У серпні київський муніципальний телеканал «Київ TV» змінив логотип на «Київ», а муніципальна радіостанція «Радіо Київ» змінила позивний на «Київ FM». Наприкінці жовтня 2019 року канал «Київ» оновив сітку мовлення

Фото: Андрій Богданович / Facebook 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY