Канал і радіо «Київ» переїжджають з Хрещатика на Глибочицьку

Канал і радіо «Київ» переїжджають з Хрещатика на Глибочицьку

20 Лютого 2020
5934
20 Лютого 2020
17:41

Канал і радіо «Київ» переїжджають з Хрещатика на Глибочицьку

5934
Канал просить міську владу відремонтувати дорогу біля нового приміщення.
Канал і радіо «Київ» переїжджають з Хрещатика на Глибочицьку
Канал і радіо «Київ» переїжджають з Хрещатика на Глибочицьку

Телеканал і радіо «Київ» переїжджають у нове приміщення. Про це «Детектору медіа» повідомили в пресслужбі мовників.

Телеканал і радіостанція розмістяться у триповерховій будівлі за адресою: вулиця Глибочицька, 17-М. Переїзд триватиме кілька тижнів. Керівництво каналу, бухгалтерія та відділ кадрів уже переїхали.

У новій будівлі будуть дві телестудії та одна радіостудія. Вже з наступного тижня з нової студії виходитимуть в ефір телепроєкти «Панорама», «60 хвилин», «Сьогодні в світі». Останньою до нового офісу переїде редакція новин СТН.

Раніше мовники працювали в будівлі за адресою: вулиця Хрещатик, 5-В.

Виконавчий продюсер телеканалу «Київ» Юрій Лященко запевняє, що переїхав першим, щоб показати приклад колегам: «Усі тримаються за приміщення на Хрещатику. Але там будівля вже давно в аварійному стані, відключена від опалення. До того ж, цегла скоро почне падати на голову». За його словами, через обмаль місця канал не міг нормально розвиватись. А зараз матиме більше можливостей.

Однак, за інформацією пресслужби, біля нового приміщення дірява дорога. Тому канал попросив місцеву владу її заасфальтувати.

Нагадаємо, у лютому-березні на телеканалі «Київ» стартує новий сезон, у якому канал запускає проєкти «Ранок по-київськи», «КиївLeaks», «Світські хроніки. Вікенд».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5934
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Глядач
1519 дн. тому
Головне щоб ще й тк Київ не зник із супутника і залишився відкритим у мпег2, бо як і вони зникнуть, буде лише рос тб:(((
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду