У Комітеті свободи слова залишилося 4 члени (ДОПОВНЕНО)

У Комітеті свободи слова залишилося 4 члени (ДОПОВНЕНО)

2 Червня 2020
2286

У Комітеті свободи слова залишилося 4 члени (ДОПОВНЕНО)

2286
Парламент змінив склад Комітету з питань свободи слова.
У Комітеті свободи слова залишилося 4 члени (ДОПОВНЕНО)
У Комітеті свободи слова залишилося 4 члени (ДОПОВНЕНО)

2 червня Верховна Рада ухвалила проєкт постанови №3401 щодо складу парламентських комітетів, відповідно до якої переобрала народного депутата з фракції «Слуга народу» Андрія Мотовиловця до Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики, увільнивши його від виконання обов’язків члена Комітету з питань свободи слова.

Водночас парламент не проголосував за проєкт постанови №3402, відповідно до якої мали обрати членом Комітету з питань свободи слова народного депутата від фракції «Слуга народу» Олександра Санченка.

Таким чином, у Комітеті свободи слова залишилося чотири народні депутати: Нестор Шуфрич (голова), Євгеній Брагар («Слуга народу»), Сергій Швець («Слуга народу») та Тетяна Циба («Слуга народу»).

«Детектор медіа» очікує на коментар від членів Комітету стосовно того, чи проводитимуться засідання в такому складі. 

Тетяна Циба повідомила «Детектору медіа», що поки що заплановане на 3 червня засідання Комітету переноситься на 5 червня. Пізніше вона повідомила про засідання комітету 4 червня о 15:30.

Нагадаємо, представник фракції «Опозиційна платформа – За життя» Нестор Шуфрич 29 серпня 2019 року став головою Комітету Верховної Ради з питань свободи слова.

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2286
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду