detector.media
Світлана Остапа
«Детектор медіа»
02.06.2020 14:40
У Комітеті свободи слова залишилося 4 члени (ДОПОВНЕНО)
У Комітеті свободи слова залишилося 4 члени (ДОПОВНЕНО)
Парламент змінив склад Комітету з питань свободи слова.

2 червня Верховна Рада ухвалила проєкт постанови №3401 щодо складу парламентських комітетів, відповідно до якої переобрала народного депутата з фракції «Слуга народу» Андрія Мотовиловця до Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики, увільнивши його від виконання обов’язків члена Комітету з питань свободи слова.

Водночас парламент не проголосував за проєкт постанови №3402, відповідно до якої мали обрати членом Комітету з питань свободи слова народного депутата від фракції «Слуга народу» Олександра Санченка.

Таким чином, у Комітеті свободи слова залишилося чотири народні депутати: Нестор Шуфрич (голова), Євгеній Брагар («Слуга народу»), Сергій Швець («Слуга народу») та Тетяна Циба («Слуга народу»).

«Детектор медіа» очікує на коментар від членів Комітету стосовно того, чи проводитимуться засідання в такому складі. 

Тетяна Циба повідомила «Детектору медіа», що поки що заплановане на 3 червня засідання Комітету переноситься на 5 червня. Пізніше вона повідомила про засідання комітету 4 червня о 15:30.

Нагадаємо, представник фракції «Опозиційна платформа – За життя» Нестор Шуфрич 29 серпня 2019 року став головою Комітету Верховної Ради з питань свободи слова.

 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY