Максим Левін почав працювати у hromadske

Максим Левін почав працювати у hromadske

2 Червня 2020
4020

Максим Левін почав працювати у hromadske

4020
Головна редакторка hromadske Наталя Гузенко розповіла, що він працюватиме зі складними історіями про надзвичайні події, про війну, про людей у складних ситуаціях тощо.
Максим Левін почав працювати у hromadske
Максим Левін почав працювати у hromadske

Фотокореспондент Максим Левін 1 червня почав працювати відеографом у відділі візуального виробництва hromadske. Про це повідомляє пресслужба медіа.

«З hromadske мене поєднує дружба вже років 5. З хлопцями і дівчатами я разом на фронті був. hromadske для мене – це символ молодої журналістики. Постійно пробувати щось нове, не боятися. Мені завжди хотілося робити щось неординарне, реалізовувати саме ті історії, які хочеться. Там, де немає мейнстріму, гонитви за хайпом, чи тиску зверху», – сказав він.

Максим Левін 10 років був фотографом видання «Лівий берег». Також працював як фрілансер для Reuters та інших агентств. Він є автором документального проєкту про військових «Afterilovaisk», а також проєкту про відповідальне батьківство «Отцовский клуб». Від початку війни на Донбасі він працював там як документальний фотограф.

Нагадаємо, 17 лютого 2020 року фотокореспондент Максим Левін пішов з Lb.ua після 10 років роботи. У коментарі «Детектору медіа» він сказав, що причини його звільнення не політичні.

Фото: Максим Левін / Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4020
Читайте також
30.06.2020 15:12
«Детектор медіа»
1 250
17.02.2020 10:48
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
3 940
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду