detector.media
02.06.2020 11:00
Максим Левін почав працювати у hromadske
Максим Левін почав працювати у hromadske
Головна редакторка hromadske Наталя Гузенко розповіла, що він працюватиме зі складними історіями про надзвичайні події, про війну, про людей у складних ситуаціях тощо.

Фотокореспондент Максим Левін 1 червня почав працювати відеографом у відділі візуального виробництва hromadske. Про це повідомляє пресслужба медіа.

«З hromadske мене поєднує дружба вже років 5. З хлопцями і дівчатами я разом на фронті був. hromadske для мене – це символ молодої журналістики. Постійно пробувати щось нове, не боятися. Мені завжди хотілося робити щось неординарне, реалізовувати саме ті історії, які хочеться. Там, де немає мейнстріму, гонитви за хайпом, чи тиску зверху», – сказав він.

Максим Левін 10 років був фотографом видання «Лівий берег». Також працював як фрілансер для Reuters та інших агентств. Він є автором документального проєкту про військових «Afterilovaisk», а також проєкту про відповідальне батьківство «Отцовский клуб». Від початку війни на Донбасі він працював там як документальний фотограф.

Нагадаємо, 17 лютого 2020 року фотокореспондент Максим Левін пішов з Lb.ua після 10 років роботи. У коментарі «Детектору медіа» він сказав, що причини його звільнення не політичні.

Фото: Максим Левін / Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY