Максим Левін пішов з Lb.ua

Максим Левін пішов з Lb.ua

17 Лютого 2020
3935

Максим Левін пішов з Lb.ua

3935
Фотокореспондент Lb.ua Максим Левін пішов з Lb.ua після 10 років роботи.
Максим Левін пішов з Lb.ua
Максим Левін пішов з Lb.ua

Про це він 17 лютого написав на своїй сторінці в Facebook.

У коментарі «Детектору медіа» Максим Левін сказав, що причини його звільнення не політичні: «Це просто крок працювати далі».

Він додав, що зараз займається двома проєктами, проте відкритий до пропозицій – зокрема, щодо історії й відео.

Пан Левін уточнив, що планує більш щільно займатися проєктами Afterilovaisk та «Отцовский клуб».

«Afterilovaisk – це проєкт, який ми в 2016 році заснували, присвячений військовим і людям, які пройшли Іловайськ. Ми знімали їх в Іловайську і відстежуємо їхні долі, що з ними сталося долі, про їхні родини, якщо людина загинула. Це історія про те, чим Іловайськ став для людей і України», – розповів він.

«Отцовский клуб» – це частина проєкту Mens Rights Ukraine (про дискримінацію чоловіків), у якому, зокрема, розповідають про відповідальне батьківство.

Нагадаємо, фотокореспондент Lb.ua Максим Левін повідомив, що йому 6 листопада 2019 року  відмовили в акредитації в зоні проведення операції Об’єднаних сил. У пресцентрі штабу операції Об’єднаних сил пояснили відмову в акредитації тим, що кореспондент перетнув лінію ООС з простроченою карткою без попередньої заявки на роботу. Згодом пан Левін отримав листа від пресцентру штабу, у якому йдеться, що нібито при перевірці документів він пред’явив поліції прескарту, строк дії якої закінчився ще в січні 2019 року. «Я не показував їм прескарти, я їм пред’являв журналістське посвідчення», – сказав фотокореспондент.  

Фото: Максим Левін / Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3935
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду