Секретар РНБО закликав медіа не сіяти паніку щодо коронавірусу

Секретар РНБО закликав медіа не сіяти паніку щодо коронавірусу

13 Березня 2020
2937
13 Березня 2020
15:45

Секретар РНБО закликав медіа не сіяти паніку щодо коронавірусу

2937
Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов закликав ЗМІ не поширювати дезінформацію щодо коронавірусу та не сіяти паніку.
Секретар РНБО закликав медіа не сіяти паніку щодо коронавірусу
Секретар РНБО закликав медіа не сіяти паніку щодо коронавірусу

Про це він сказав 13 березня під час брифінгу за результатами засідання РНБОУ, трансляцію якого вели на сторінці Офісу президента в Facebook.

«Велике прохання до засобів масової інформації не підхоплювати та не роздмухувати того, чого немає. У нас дуже багато зараз засобів, які розповсюджують інформацію, яка не зовсім відповідає дійсності. Хотів би вас попросити, тому що нам на сьогоднішній день паніка ні до чого. Нічого страшного в нашій країні стосовно коронавірусу на сьогоднішній день не відбувається», – заявив Олексій Данілов.

Нагадаємо, з 12 березня карантин через коронавірус запровадили спершу в Києві, а потім по всій Україні. Протягом трьох найближчих тижнів буде обмежено навчальний процес і масові заходи. Що саме буде скасовано та де дізнатися достовірну інформацію про карантинні заходи — в матеріалі MediaSapiens.

Наразі в Україні офіційно зафіксована одна смерть від коронавірусу, а також два випадки зараження.

Фото: скріншот

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2937
Читайте також
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
anticorruption
1474 дн. тому
Самый отвратительный вирус, бушующий в Киеве, это коррупция. И покрывает её никто иной, как мэр города. Петиция за отставку Кличко: petition.president.gov.ua/petition/86178
anticorruption
1474 дн. тому
Чтобы набрать необходимое количество голосов (25 тысяч), нужно чтобы каждый из читающих сейчас это сообщение не только поставил свою подпись, но и сделал хотя бы один репост, в котором точно так же призвал всех не только подписать, но и сделать хотя бы один репост и т.д. Так и соберём 25 тысяч подписей. Времени ещё вполне достаточно.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду