«Крим.Реалії» проведе радіомарафон до Дня спротиву Криму російській окупації

«Крим.Реалії» проведе радіомарафон до Дня спротиву Криму російській окупації

25 Лютого 2020
1785

«Крим.Реалії» проведе радіомарафон до Дня спротиву Криму російській окупації

1785
«Радіо Крим.Реалії» у День спротиву Криму російській окупації, 26 лютого, проведе марафон «Росія в Криму. 6 років спротиву». Марафон пройде з 8:00 до 14:00 (з 9:00 до 15:00 за кримським часом).
«Крим.Реалії» проведе радіомарафон до Дня спротиву Криму російській окупації
«Крим.Реалії» проведе радіомарафон до Дня спротиву Криму російській окупації

Про це повідомляє «Крим.Реалії».

26 лютого в 2014 році перед будівлею Верховної Ради Криму відбувся мітинг на підтримку територіальної цілісності України. Тоді мітингувальникам протистояли проросійські активісти, в тому числі, з партії «Русское единство».

«Які настрої панували в Криму напередодні появи в Криму російських військових без розпізнавальних знаків? Що відбувалося в Сімферополі безпосередньо 26 февраля? Як кримчани сприйняли появу «зелених чоловічків»? Як розташована на материку прокуратура Криму розслідує події, пов'язані з окупацією півострова? Хто і навіщо сьогодні їздить до Криму? Які "міжнародні зв'язки" анексованого Криму? Ці та інші питання ведучі марафону обговорять з українськими політиками і чиновниками, журналістами і політологами, правозахисниками та активістами», – йдеться в описі.

У рамках марафону також буде вестися пряме включення з форуму Age of Crimea за участі президента України Володимира Зеленського, який також відбудеться в Києві 26 лютого.

На півострові марафон можна слухати на середніх хвилях на частоті 648 АМ, на Півночі Криму на 105.9 FM, а трансляція ефіру доступна на сайті «Крим.Реалії». Відеотрансляцію можна дивитися на сторінках «Крим.Реалії» в Facebook і YouTube.

Нагадаємо, у листопаді 2019 року «Радіо Крим. Реалії» повідомило, що розпочало цілодобове мовлення з Чонгара (південь Херсонської області) на середніх хвилях на частоті 648 АМ. Таким чином радіо можна слухати на території Кримського півострова, за винятком гірських районів і Південнобережжя.

Фото: скрнішот 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1785
Читайте також
22.02.2020 12:00
Ярослав Зубченко
10 405
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду