detector.media
25.02.2020 17:00
«Крим.Реалії» проведе радіомарафон до Дня спротиву Криму російській окупації
«Крим.Реалії» проведе радіомарафон до Дня спротиву Криму російській окупації
«Радіо Крим.Реалії» у День спротиву Криму російській окупації, 26 лютого, проведе марафон «Росія в Криму. 6 років спротиву». Марафон пройде з 8:00 до 14:00 (з 9:00 до 15:00 за кримським часом).

Про це повідомляє «Крим.Реалії».

26 лютого в 2014 році перед будівлею Верховної Ради Криму відбувся мітинг на підтримку територіальної цілісності України. Тоді мітингувальникам протистояли проросійські активісти, в тому числі, з партії «Русское единство».

«Які настрої панували в Криму напередодні появи в Криму російських військових без розпізнавальних знаків? Що відбувалося в Сімферополі безпосередньо 26 февраля? Як кримчани сприйняли появу «зелених чоловічків»? Як розташована на материку прокуратура Криму розслідує події, пов'язані з окупацією півострова? Хто і навіщо сьогодні їздить до Криму? Які "міжнародні зв'язки" анексованого Криму? Ці та інші питання ведучі марафону обговорять з українськими політиками і чиновниками, журналістами і політологами, правозахисниками та активістами», – йдеться в описі.

У рамках марафону також буде вестися пряме включення з форуму Age of Crimea за участі президента України Володимира Зеленського, який також відбудеться в Києві 26 лютого.

На півострові марафон можна слухати на середніх хвилях на частоті 648 АМ, на Півночі Криму на 105.9 FM, а трансляція ефіру доступна на сайті «Крим.Реалії». Відеотрансляцію можна дивитися на сторінках «Крим.Реалії» в Facebook і YouTube.

Нагадаємо, у листопаді 2019 року «Радіо Крим. Реалії» повідомило, що розпочало цілодобове мовлення з Чонгара (південь Херсонської області) на середніх хвилях на частоті 648 АМ. Таким чином радіо можна слухати на території Кримського півострова, за винятком гірських районів і Південнобережжя.

Фото: скрнішот 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY