detector.media
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
17.02.2020 10:48
Максим Левін пішов з Lb.ua
Максим Левін пішов з Lb.ua
Фотокореспондент Lb.ua Максим Левін пішов з Lb.ua після 10 років роботи.

Про це він 17 лютого написав на своїй сторінці в Facebook.

У коментарі «Детектору медіа» Максим Левін сказав, що причини його звільнення не політичні: «Це просто крок працювати далі».

Він додав, що зараз займається двома проєктами, проте відкритий до пропозицій – зокрема, щодо історії й відео.

Пан Левін уточнив, що планує більш щільно займатися проєктами Afterilovaisk та «Отцовский клуб».

«Afterilovaisk – це проєкт, який ми в 2016 році заснували, присвячений військовим і людям, які пройшли Іловайськ. Ми знімали їх в Іловайську і відстежуємо їхні долі, що з ними сталося долі, про їхні родини, якщо людина загинула. Це історія про те, чим Іловайськ став для людей і України», – розповів він.

«Отцовский клуб» – це частина проєкту Mens Rights Ukraine (про дискримінацію чоловіків), у якому, зокрема, розповідають про відповідальне батьківство.

Нагадаємо, фотокореспондент Lb.ua Максим Левін повідомив, що йому 6 листопада 2019 року  відмовили в акредитації в зоні проведення операції Об’єднаних сил. У пресцентрі штабу операції Об’єднаних сил пояснили відмову в акредитації тим, що кореспондент перетнув лінію ООС з простроченою карткою без попередньої заявки на роботу. Згодом пан Левін отримав листа від пресцентру штабу, у якому йдеться, що нібито при перевірці документів він пред’явив поліції прескарту, строк дії якої закінчився ще в січні 2019 року. «Я не показував їм прескарти, я їм пред’являв журналістське посвідчення», – сказав фотокореспондент.  

Фото: Максим Левін / Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY