Скабєєва додзвонилася Зеленському, він поклав слухавку

Скабєєва додзвонилася Зеленському, він поклав слухавку

5 Грудня 2019
5082

Скабєєва додзвонилася Зеленському, він поклав слухавку

5082
Ведуча пропагандистської програми «60 хвилин» на телеканалі «Росія 1» Ольга Скабєєва подзвонила президенту України Володимиру Зеленському та запропонувала йому поговорити, однак після кількох речень він поклав слухавку.
Скабєєва додзвонилася Зеленському, він поклав слухавку
Скабєєва додзвонилася Зеленському, він поклав слухавку

Про це пише «Українська правда».

Ольга Скабєєва зателефонувала президенту України через зустріч у «нормандському форматі», заплановану на 9 грудня.

«Ви зараз на гучному зв'язку. Я завжди перериваюсь, коли якісь бесіди. Тому що думаю, хіба мало у кого там що сталося і відбулося. І так, як я розумію, що у вас нічого не сталося, не відбулося, ні з вашими близькими і рідними, я тоді вибачте продовжу спілкування зі своїми колегами», – сказав пан Зеленський.

Після цього, російська ведуча назвала його «вельми приємною і тактовною людиною», підкресливши, що спілкувався він з нею російською, бо це «його рідна мова». Вона також запропонувала Володимиру Зеленському інтерв’ю та попросила усвідомити, що «Росія не агресор».

Нагадаємо, 29 квітня стало відомо, що переможець виборів президента України Володимир Зеленський відмовився відповідати на питання журналістів з російського державного телеканалу «Россия 1».

Російське видання «РИА Новости» повідомило, що на початку липня звернулося до Офісу Президента України Володимира Зеленського з проханням про інтерв’ю в будь-якому форматі. Прессекретарка президента Юлія Мендель повідомила «Детектору медіа», що виданню відмовили, посилаючись на щільний графік.

Фото: Українська правда

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5082
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду