В Офісі президента відмовили в інтерв'ю «РИА Новости»

В Офісі президента відмовили в інтерв'ю «РИА Новости»

16 Серпня 2019
2133
16 Серпня 2019
15:25

В Офісі президента відмовили в інтерв'ю «РИА Новости»

2133
Офіс Президента України Володимира Зеленського відмовив російському виданню «РИА Новости» в інтерв'ю, посилаючись на щільний графік.
В Офісі президента відмовили в інтерв'ю «РИА Новости»
В Офісі президента відмовили в інтерв'ю «РИА Новости»

Цю інформацію «Детектору медіа» підтвердила прессекретарка президента Юлія Мендель.

Російське видання пише, що на початку липня звернулося з проханням про інтерв’ю в будь-якому форматі. У ОПУ на цей запит відповіли: «Офіс президента України вдячний за ваш запит. На жаль, у зв'язку з насиченим графіком президента Володимира Зеленського запланувати інтерв'ю поки неможливо».

На питання «Детектора медіа», чи планують в ОПУ дати інтерв’ю «РИА Новости» Юлія Мендель сказала: «Ми посилаємося на щільний графік».

Нагадаємо, лідер партії «Слуга народу» Дмитро Разумков дав інтерв’ю російській газеті «КоммерсантЪ», яка належить підприємцю Алішеру Усманову, близькому до президента Російської федерації Володимира Путіна. Його опублікували 5 серпня.

Новообраний народний депутат від «Слуги народу» Микита Потураєв в інтерв’ю «Детектору медіа» прокоментував ситуацію із паном Разумковим, зазначивши, що «ми маємо спілкуватись із тими виданнями, де можна просунути не викривлену українську точку зору». За його словами, у РФ такими медіа можуть бути «Новая газета», «Дождь», йомвірно, «Коммерсантъ» та «Эхо Москвы», «але точно не федеральні канали».

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2133
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду