Леонід Кравчук сказав, що поважає пропагандистку Скабеєву

Леонід Кравчук сказав, що поважає пропагандистку Скабеєву

25 Серпня 2020
7577

Леонід Кравчук сказав, що поважає пропагандистку Скабеєву

7577
Перший президент України додав, що йому «було приємно слухати, як вона говорить».
Леонід Кравчук сказав, що поважає пропагандистку Скабеєву
Леонід Кравчук сказав, що поважає пропагандистку Скабеєву

Голова української делегації в Тристоронній контактній групі для переговорів щодо окупованої частини Донбасу, перший президент України Леонід Кравчук сказав, що поважає російську пропагандистку Ольгу Скабеєву та не вважає її противником. Про це він повідомив в інтерв’ю Дмитру Гордону.

«Скабеєва мені не противник. Вона журналіст. Я їх дуже поважаю. Я знаю, яка це важка праця. Вони як розвідники ходять по лезу. І за ними завжди ходять мільйони. <…> Вона енергійна, емоційна, напориста. Мені було приємно слухати, як вона говорить», – розповів Леонід Кравчук та додав, що ніколи не атакуватиме журналістів.

Нагалаємо, новий голова української делегації в Тристоронній контактній групі для переговорів щодо окупованої частини Донбасу, перший президент України Леонід Кравчук 31 липня 2020 року дав коментар російським журналістам каналу «Россия 1». Його спілкування з Ольгою Скабеєвою тривало близкьо 20 хвилин.

Фото: стоп-кадр 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7577
Читайте також
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Перець
1338 дн. тому
Кравчук пробиває дно за дном. Яка ганьба. Не для нього - для всіх нас. Вихаркувати керування Зеленського, я бачу - ми будемо довго і болісно.
Маша
1338 дн. тому
Старий маразматик, у якого маразм з роками міцніє, і тому поважає зливний бачок.
Valeriy
1339 дн. тому
Який же ти дебіл. Ганьба кравчуку. Старе прорасейське бидло.
Myk
1339 дн. тому
старий дурень!
Taras
1339 дн. тому
Хоч би закрив писок і не обсирав собі репутацію по самі вуха, маразматик старий.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду