Володимир Зеленський відмовився спілкуватися із журналістами каналу «Россия 1»

Володимир Зеленський відмовився спілкуватися із журналістами каналу «Россия 1»

29 Квітня 2019
9264

Володимир Зеленський відмовився спілкуватися із журналістами каналу «Россия 1»

9264
Переможець виборів Президента України Володимир Зеленський відмовився відповідати на питання журналістів з російського державного телеканалу «Россия 1».
Володимир Зеленський відмовився спілкуватися із журналістами каналу «Россия 1»
Володимир Зеленський відмовився спілкуватися із журналістами каналу «Россия 1»

Про це 29 квітня повідомляє «Дзеркало тижня».

«Я не починаю з брехні», – говорить Володимир Зеленський у відеоанонсі випуску програми «60 минут», який опублікувала російська телеведуча Ольга Скабеєва.

Зокрема, він відмовився відповідати на питання про Мінські угоди, наголосивши, що «це питання нашої країни».

Прес-служба пана Зеленського, своєю чергою, повідомила, що журналісти телеканалу «Россия 1» «намагалися організувати провокацію».

«Під час короткострокового відпочинку Володимира Зеленського на закриту територію готелю пробралися журналісти телеканалу “Росія”, які представилися гостями готелю, відверто збрехавши, і навіть сфотографувалися із Володимиром Зеленським, а потім намагалися організувати провокацію», – йдеться в повідомленні прес-служби в Facebook.

Фото: скріншот

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9264
Читайте також
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
говорим правду
1795 дн. тому
Як маєте намір почати боротьбу з брехнею, найперше мусите проаналізувати такий текст - а саме той, котрий зачитував ваш недопреЗєдент на своєму шоу (бо то не були дебати) на стадіоні. І хоч він, за своєю звичкою, тільки виконував роль,- на цей раз другорядну роль гучномовця *обуреного гласу народного*, і за звичкою, як закостенілий уклоніст, за плечі того народу сховавшись, виголошував ніщо інше, як - пів-правду, чверть-правду, восьму-правди, а тобто одну суцільну базарну побрехеньку. Чистісінької води єзуїтське крутійство. ссср здохло, бо надто багато людей розуміло, що їх мають за дурнів, рф здохне з тієї ж причини, і рейтинг вашого новоспеченого вже здихає власне тому. Бо брехня, панове, то той пісок на якому хати не збудуєш. І не було б так трагічно, а тільки смішно, якби ви того не знали - але ви ж все знаєте і продовжуєте будувати. Мабуть таки - неподоланна звичка... А це вже історичний факт - можна точно датувати початок епохи пост-правди в Україні - вона почалась з новорічного виступу Володимира Зєлобородька...
локатор
1795 дн. тому
Російські ЗМІ та "журналісти" є просто фашисько-геббельсівскими провокаторами ! Ніякого відношення до інформації вони не мають, це просто новий вид фашиських збройних сил , що проводять новітні військові операції ! Про це писав ще Оруел у своєму романі 1984 . "Ще плодоносить черево, що породило гада..." Б.Брехт
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду