detector.media
07.10.2019 19:15
Ткаченко вказав у декларації, що претендує на посаду голови КМДА
Ткаченко вказав у декларації, що претендує на посаду голови КМДА
Народний депутат та колишній гендиректор «1+1 медіа» Олександр Ткаченко подав декларацію до Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК). У документі він вказав, що претендує на посаду голови Київської міської державної адміністрації.

Декларацію розміщено на сайті НАЗК.

За 2018 рік Олександр Ткаченко задекларував дві квартири в Києві, два автомобілі (Land Rover та BMW X5), корпоративні права на «ТРК "Студія 1+1"», «Солюшнс», «theБабель», «Кінолав», «Книголав», «Квартал ТВ», «1+1 Продакшн» і «А. Т. Трейдинг». Ткаченко також вказав, що має готівкою 300 тис. доларів та понад 200 тис. грн на рахунках в банках.

За декларацією, заробіток Олександра Ткаченка за 2017 рік за основним місцем роботи на телеканалі «1+1» склав майже 3 млн грн, а його дружини Ганни - майже 1,3 млн грн. Він їздить на автомобілі, що належить каналу «1+1» - Range Rover Sport (2013 року випуску). Разом із дружиною має дві квартири у Києві площею 133 і 46 кв.м. 

В ефірі «Радіо НВ» нардеп підтвердив, що може очолити КМДА.

«Подав [декларацію про доходи]. Там є така ключова фраза - "може". Пропоную на ній зосередитися, тому що це рішення президента», - повідомив він.

Нагадаємо, раніше Ткаченко допускав, що буде балотуватися в мери Києва. «Спочатку не планував, але ситуація підходить», - зазначив він.

Зараз Олександр Ткаченко очолює в Верховній Раді Комітет з питань гуманітарної та інформаційної політики.

3 жовтня парламент ухвалив у першому читанні законопроєкт «Про столицю», який зокрема передбачає розділення повноважень мера Києва та голови КМДА. Одним із авторів закону є Олександр Ткаченко.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY