У Черкасах побили журналіста і відеоблогера Вадима Комарова

У Черкасах побили журналіста і відеоблогера Вадима Комарова

4 Травня 2019
2841

У Черкасах побили журналіста і відеоблогера Вадима Комарова

2841
Журналіст перебуває в реанімації з травмою голови.
У Черкасах побили журналіста і відеоблогера Вадима Комарова
У Черкасах побили журналіста і відеоблогера Вадима Комарова

Про побиття повідомив у Facebook секретар Черкаської міської ради Олександр Радуцький.

Місцеве видання «Прочерк» з посиланням на власні джерела повідомляє, що стан Вадима Комарова дуже тяжкий. Видання зазначає, що журналіста з розбитою головою 4 травня близько 9 години ранку побачили на вулиці перехожі та викликали «швидку».

Патрульні о 9:30 отримали повідомлення, що в центрі міста було виявлено чоловіка з травмою голови. Про це розповідає черкаське видання «Дзвін» з посиланням на речницю Управління патрульної поліції Черкащини Зою Вовк.

Коли на місце прибув патруль, то потерпілого вже госпіталізували швидкою медичною допомогою до 3-ї міської лікарні. Гроші та мобільний телефон залишилися при потерпілому, тобто напад було скоєно не з метою пограбування. Лікарі розповідають, що проникаючий удар по голові був нанесений скоріш за все молотком.

Зараз справою займаються слідчі Черкаського відділу поліції ГУНП в Черкаській області. Поліція відкрила кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п`яти до восьми років.

Місцеві видання зазначають, що Вадим Комаров у своїх публікаціях не раз порушував гострі теми. Один із найбільш гучних матеріалів за останній час – про обставини п'яного бунту в Черкаській колонії №62. Серед інших тем публікацій Комарова – розкрадання бюджетних коштів, незаконне будівництво, корупція у Черкаській міськраді. В 2016 році журналіста намагалися застрелити.

Фото: facebook.com/aleksandr.rybalka

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2841
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Степан
1819 дн. тому
Цього чорта давно було пора нетільки набить а і закрить...він тільки про свій карман дбає
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду