У Черкасах побили журналіста Вадима Комарова

У Черкасах побили журналіста Вадима Комарова

19 Липня 2017
3446

У Черкасах побили журналіста Вадима Комарова

3446
У Черкасах під час громадських зборів у мікрорайоні «Митниця» засновника та журналіста обласної газети «Фактор+TV» Вадима Комарова побив працівник однієї з будівельних фірм міста, що належить депутату обласної ради
У Черкасах побили журналіста Вадима Комарова
У Черкасах побили журналіста Вадима Комарова

Про це повідомляє черкаський сайт «Вікка».

Жителів прибережжя зібрали, аби обговорити проект будівництва житлового комплексу по Героїв Дніпра, 7, проти якого журналіст Комаров активно виступає. Повідомляється, що саме за це його і побили. Начебто, працівник однієї з будівельних фірм, що належить депутату обласної ради.

Повідомляється, що журналіст отримав травку голови та написав заяву до поліції.

 «Він мене вдарив головою в обличчя. Я заяву подав. Сьогодні була проведена перша частина судово-медичної експертизи. І судово-медична експертиза тепер чекає висновків фахівців і результатів лікування», – прокоментував журналіст.

«Детектор медіа» звернувся до пана Комарова по коментар.

Нагадаємо, 7 вересня у Черкасах невідомий стріляв у засновника та журналіста обласної газети «Фактор+TV» Вадима Комарова. Чоловік не постраждав, напад пов'язує зі своєю журналістською діяльністю. «Детектору медіа» пан Комаров зазначив, що це вже другий  збройний напад на нього. Перший він пережив 22 роки тому. Тоді він також працював над журналістським розслідуванням, яке стосувалося прокурорів.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3446
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду