Побитий у Черкасах журналіст знаходиться у комі

Побитий у Черкасах журналіст знаходиться у комі

5 Травня 2019
2389

Побитий у Черкасах журналіст знаходиться у комі

2389
Журналіста Вадима Комарова із розбитою головою знайшли на вулиці вранці 4 травня. Поліція відкрила справу за ч. 1 ст. 121 - умисне тяжке тілесне ушкодження.
Побитий у Черкасах журналіст знаходиться у комі
Побитий у Черкасах журналіст знаходиться у комі

Про стан постраждалого журналіста повідомив на своїй сторінці у Facebook секретар Черкаської міської ради Олександр Радуцький.

«Вадима Комарова прооперували. Він у комі. Молимося. У нас 7 днів», - написав він.

У коментарях під дописом Радуцький уточнив, що написав про 7 днів, тому що, на його думку, «це час, коли ймовірно є можливість вийти з коми».

Голова громадської ради при Черкаській облдержадміністрації Олег Скалько написав у Facebook, що Комарову «нанесли три удари по голові тупим металевим предметом».

Нагадаємо, 4 травня о 9:30 черкаські патрульні отримали повідомлення, що в центрі міста було виявлено чоловіка з травмою голови. Ним виявився місцевий журналіст і відеоблогер Вадим Комаров. 

Місцеві видання зазначають, що Вадим Комаров у своїх публікаціях не раз порушував гострі теми. Один із найбільш гучних матеріалів за останній час – про обставини п'яного бунту в Черкаській колонії №62. Серед інших тем публікацій Комарова – розкрадання бюджетних коштів, незаконне будівництво, корупція у Черкаській міськраді. В 2016 році журналіста намагалися застрелити.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2389
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду