detector.media
04.05.2019 14:30
У Черкасах побили журналіста і відеоблогера Вадима Комарова
У Черкасах побили журналіста і відеоблогера Вадима Комарова
Журналіст перебуває в реанімації з травмою голови.

Про побиття повідомив у Facebook секретар Черкаської міської ради Олександр Радуцький.

Місцеве видання «Прочерк» з посиланням на власні джерела повідомляє, що стан Вадима Комарова дуже тяжкий. Видання зазначає, що журналіста з розбитою головою 4 травня близько 9 години ранку побачили на вулиці перехожі та викликали «швидку».

Патрульні о 9:30 отримали повідомлення, що в центрі міста було виявлено чоловіка з травмою голови. Про це розповідає черкаське видання «Дзвін» з посиланням на речницю Управління патрульної поліції Черкащини Зою Вовк.

Коли на місце прибув патруль, то потерпілого вже госпіталізували швидкою медичною допомогою до 3-ї міської лікарні. Гроші та мобільний телефон залишилися при потерпілому, тобто напад було скоєно не з метою пограбування. Лікарі розповідають, що проникаючий удар по голові був нанесений скоріш за все молотком.

Зараз справою займаються слідчі Черкаського відділу поліції ГУНП в Черкаській області. Поліція відкрила кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п`яти до восьми років.

Місцеві видання зазначають, що Вадим Комаров у своїх публікаціях не раз порушував гострі теми. Один із найбільш гучних матеріалів за останній час – про обставини п'яного бунту в Черкаській колонії №62. Серед інших тем публікацій Комарова – розкрадання бюджетних коштів, незаконне будівництво, корупція у Черкаській міськраді. В 2016 році журналіста намагалися застрелити.

Фото: facebook.com/aleksandr.rybalka

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY