В Одесі облили помиями журналістку Світлану Підпалу

В Одесі облили помиями журналістку Світлану Підпалу

7 Травня 2019
1705

В Одесі облили помиями журналістку Світлану Підпалу

1705
У Одесі в Літньому театрі 7 травня невідомий вилив відро помиїв на місцеву журналістку Світлану Підпалу.
В Одесі облили помиями журналістку Світлану Підпалу
В Одесі облили помиями журналістку Світлану Підпалу

Про це сама журналістка «Комісії експертів и журналістів "Группа 2 мая"» написала на своїй сторінці Facebook.

«До мене підійшов виконроб Микола Пастер і завів розмову. Буквально через хвилину підбіг хлопець з повним відром помиїв і облив мене з ніг до голови. Тітушки сміялися і знімали мене на відео», – розповіла вона

Приморський відділ поліції в Одесі вирішує питання про внесення відомостей за вказаним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

«Невідома особа вилила відро з рідиною на представницю громадської організації, яка на території Літнього театру чекала на працівника комунального підприємства. Наразі поліцейськими вживаються заходи по встановленню особи правопорушника», – йдеться в повідомленні на сайті Нацполіції Одеської області.

Нагадаємо, у Одесі Роман Сеник, депутат обласної ради від «Опозиційного блоку», 16 квітня вдарив ногою по обличчю редактора сайту «Мегафон» і кореспондента видання «Громадське слідство» Богдана Осинського. Журналіст уже звернувся до правоохоронців із заявою про перешкоджання професійній діяльності та проходить медичне обстеження.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1705
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду