Уряд звільнив Петра Семерея з посади гендиректора Концерну РРТ

Уряд звільнив Петра Семерея з посади гендиректора Концерну РРТ

28 Грудня 2018
2758

Уряд звільнив Петра Семерея з посади гендиректора Концерну РРТ

2758
Тимчасово виконуючим обов'язки гендиректора концерну строком на один місяць Кабінет міністрів призначив Сергія Мікрюкова.
Уряд звільнив Петра Семерея з посади гендиректора Концерну РРТ
Уряд звільнив Петра Семерея з посади гендиректора Концерну РРТ

Відповідне розпорядження прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана розміщене на Урядовому порталі.

«Звільнити Семерея Петра Івановича з посади генерального директора Концерну радіомовлення, радіозв’язку та телебачення 27 грудня 2018 р. у зв’язку із закінченням строку дії контракту», - йдеться в документі.

Іншим розпорядженням прем'єр призначив тимчасово виконуючого обов'язки директора Концерну РРТ.

«Покласти тимчасово, строком на один місяць, виконання обов’язків генерального директора Концерну радіомовлення, радіозв’язку та телебачення на директора технічного Концерну радіомовлення, радіозв’язку та телебачення Мікрюкова Сергія Анатолійовича», - йдеться в розпорядженні.

Як повідомляв ДМ, Семерей очолював Концерн РРТ з кінця грудня 2017 року. До того він працював генеральним директором приватного оператора телекомунікацій з Луцька ТОВ «Телемережі України», співвласником якого він є (володіє 40% компанії, а власницею решти 60% компанії є Світлана Шахова). Ця компанія на початку 2017 року побудувала телевежу в селищі Чонгар Херсонської області для організації мовлення на Крим, за що 16 листопада 2017 року Петро Семерей був нагороджений орденом «За заслуги» ІІІ ступеня.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2758
Читайте також
07.11.2018 14:53
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
3 466
06.08.2018 17:06
Прес-служба ТОВ «Зеонбуд»
для «Детектора медіа»
4 574
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду