Миколаївській філії Концерну РРТ поновили електропостачання

Миколаївській філії Концерну РРТ поновили електропостачання

3 Вересня 2018
2486
3 Вересня 2018
15:40

Миколаївській філії Концерну РРТ поновили електропостачання

2486
У п’ятницю, 31 серпня, миколаївське обленерго відновило електропостачання філії Концерну радіомовлення, радіозв’язку і телебачення, відключене раніше за борги. Відповідно, в Миколаївській області знову працює телебачення та радіо.
Миколаївській філії Концерну РРТ поновили електропостачання
Миколаївській філії Концерну РРТ поновили електропостачання

Про це «Детектору медіа» повідомив генеральний директор Концерну РРТ Петро Семерей.

За його словами, Концерн РРТ отримав частину коштів від Національної суспільної телерадіокомпанії України за послуги з доставки сигналу, з яких оплатив електроенергію, після чого обленерго поновило електропостачання.

«Ми випросили кошти в НСТУ, оплатили, і все було включено 31 числа. Зараз ми відстежуємо, щоб нас не відключили в інших областях. Де є загроза – одразу закриваємо борги», – сказав пан Семерей.

Нагадаємо, 29 серпня Миколаївське обленерго за борги вимкнуло електроенергію Миколаївській філії Концерну РРТ, яке є оператором телевізійних і радіопередавачів. У результаті в області зникло аналогове та цифрове ефірне мовлення, а також радіомовлення тих радіостанцій, чиї передавачі розташовані на вежах Концерну РРТ.

Іще сім обленерго попередили Концерн РРТ про наміри вимкнути електропостачання філій Концерну через заборгованість за електроенергію. Станом на кінець серпня загальна сума заборгованості Концерну за електроенергію становила 19 млн грн, повідомляв «Детектору медіа» Петро Семерей.

1 серпня Концерн РРТ вимкнув аналогове ефірне телебачення на більшій території України відповідно до постанови уряду. Аналогове ефірне мовлення залишилося на кордоні з Росією та Кримом і в зоні ООС. Також в аналоговому ефірі по всій Україні поки що продовжується мовлення «UA: Першого», регіональних суспільних телеканалів, а також місцевих каналів, які не мають цифрових ліцензій.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2486
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду