Остання жирна крапка щодо каналу ZIK

15 Червня 2019
4638
15 Червня 2019
12:05

Остання жирна крапка щодо каналу ZIK

4638
Остання жирна крапка щодо каналу ZIK

Тарас Козак то давній корефан Віктора Медведчука, який його поставив управляти західноукраїнською митницею в часи Кучми, коли сам Медведчук очолював АП, а його молодший брат - львівську податкову. Було тоді багато скандалів про тиск на бізнес, через який нібито так наповнювали бюджет СДПУ(o). І тиск на тих, хто підтримував Ющенка.
За часів Ющенка, на відміну від молодшого брата Медведчука, який виїхав з України, Козак навіть спромігся отримати посаду вже на митниці в Києві.
Козак не полишав надії увійти і у велику політику, до того лише був депутатом облради Львівської. І врешті всякими відомими способами і подарунками, в т.ч, будівництвом церкви, взяв один львівський округ і прийшов у ВР, де його в обійми прийняв Опоблок.

А от 18 січня 2018 року був одним з 36 депутатів, які голосували проти Закону про визнання українського сувернітету над окупованими територіями Донецької та Луганської областей.

Про редакційну політику каналів , на які він вже має вплив, відомо багато. Що ж, ZIK , велкам, до компанії.

п.с. головна редакторка сайту zik уже заявила, шо звільняється. Кіпіані закриває програму.

п.с 2. В цьому всьому хочу сказати лиш одне, мені так і не зрозуміло, що після виборів 2014 Порошенко фактично забив на 5 канал і він впав на дно рейтингів, так, так, інші справи в президента, але коли інформаційна війна не лише за межами, а всередині країни, це мені взагалі неясно.

Джерело: Фейсбук

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4638
Читайте також
03.07.2019 16:37
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
26 874
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду