detector.media
Мар'яна П'єцух
15.06.2019 12:05
Остання жирна крапка щодо каналу ZIK

Тарас Козак то давній корефан Віктора Медведчука, який його поставив управляти західноукраїнською митницею в часи Кучми, коли сам Медведчук очолював АП, а його молодший брат - львівську податкову. Було тоді багато скандалів про тиск на бізнес, через який нібито так наповнювали бюджет СДПУ(o). І тиск на тих, хто підтримував Ющенка.
За часів Ющенка, на відміну від молодшого брата Медведчука, який виїхав з України, Козак навіть спромігся отримати посаду вже на митниці в Києві.
Козак не полишав надії увійти і у велику політику, до того лише був депутатом облради Львівської. І врешті всякими відомими способами і подарунками, в т.ч, будівництвом церкви, взяв один львівський округ і прийшов у ВР, де його в обійми прийняв Опоблок.

А от 18 січня 2018 року був одним з 36 депутатів, які голосували проти Закону про визнання українського сувернітету над окупованими територіями Донецької та Луганської областей.

Про редакційну політику каналів , на які він вже має вплив, відомо багато. Що ж, ZIK , велкам, до компанії.

п.с. головна редакторка сайту zik уже заявила, шо звільняється. Кіпіані закриває програму.

п.с 2. В цьому всьому хочу сказати лиш одне, мені так і не зрозуміло, що після виборів 2014 Порошенко фактично забив на 5 канал і він впав на дно рейтингів, так, так, інші справи в президента, але коли інформаційна війна не лише за межами, а всередині країни, це мені взагалі неясно.

Джерело: Фейсбук

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY