Якою мала би бути пресконференція президента?

20 Травня 2021
1554
20 Травня 2021
21:56

Якою мала би бути пресконференція президента?

1554
Якою мала би бути пресконференція президента?

Як би мали виглядати прес-конференції, щоб частина журналістів не була масовкою? І щоб журналісти не тримали рукою вгору ці папірчики постійно? Видавали б уже палички з дощечками з назвами ЗМІ, щоб не тягнути. І рукам то напряжно)

Особливо колоритно виглядав Гордон, який над собою тримав папірчик, з собою принесений, бо іншого кольору, ніж ті, що видавали, що він Гордон (бо його медіа однойменне). Так півтори години він аж терпів, минулого року Мендель дала слово майже одразу на початку. А от зараз, що мене здивувало, державній агенції Укрінформ не дали. Цікаво. Бо раніш державним давали. Не встигли "Настоящее время", "Бігус інфо", хоч Мокрик старався і вигукував вкінці, "Наш", але там журналіст бігав дивитися смс від Яни Дугарь, "Цензор.нет", УНІАН, це те, що перше кинулось в очі.

1. Акредитовувати лише таку кількість, яка встигне задати запитання. Тоді решта не зрозуміє і буде багато заяв про цензуру.

2. Робити прес-конференції не по 3 год, а по 5?

3. Робити дивні прес-марафони, де питання повторюються? І де майже вночі заходять останні групи? І я нині в стрімі назвала це атракціоном, бо це як атракціон - де групки заходять на сеанс покататися одна за одною.

4. А , може, просто їх робити частіше, і давати слово на наступних тих, кому не дали задати на попередній? Бо це якось дивно, як запрошувати в гості і не дати слово за столом, нє?) хоча, минулого разу рік тому мені дали слово, то може черга hromadske.ua наступного року?))

Ну таке, зате всі пофоткались в унікальному місці)) Я ще встигла до початку і після пострімити. І, ведуча потім мені сказала, що напевно буде прес-конференція з нагоди річниці незалежності, кругла дата жеж. І парад, і концерт.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1554
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду