Тетяна Гончарова: «На К1 злякались того, як ми зняли Черновецького»

6 Квітня 2009
10798
6 Квітня 2009
13:19

Тетяна Гончарова: «На К1 злякались того, як ми зняли Черновецького»

10798
Ведуча залишає «Еру» і переходить на телеканал «Сіті».
Тетяна Гончарова: «На К1 злякались того, як ми зняли Черновецького»

Тетяна Гончарова, яка з 2007 року вела на ТРК «Ера» проекти «Культурний погляд» та «Доброго ранку, Україна!», залишає канал. Вже сьогодні на телеканалі «Сіті» стартує новий проект «Ангели і демони», в якому вона працюватиме в кадрі разом із Талою Калатай. Гончарова фактично повертається до жанру телевізійної світської хроніки, в якому тривалий час не працювала (колись вона починала на українському телебаченні світську тему - програми «Вуаля» та «Се ля ві»). ТК розпитала Тетяну про причини життєвих змін та плани роботи на новому каналі.

 

 

 - Тетяно, чому ви залишаєте «Еру»?

 

- Я допрацьовую останній тиждень на «Ері» і переходжу повністю на «Сіті»: вестиму програму разом з Талою Калатай. Я шість  років тому почала робити світський формат на телебаченні, і думала, що вже ніколи в нього не повернусь, але зараз мені цікаво «познущатись» над зірками. Це цікавіше, ніж просто розмовляти з політиками, які зараз великими натовпами тягнуться на «Еру» у передчутті виборів. Тобто перша причина піти з «Ери» - це те, що я завжди вибираю те, що мені цікаво. А тут я працюватиму з командою Слободяна і Талою, яких я надзвичайно поважаю. Ну а друга причина -  на «Ері» вже немає Василя Климчука у якості мого керівника.

 

- Яким буде  формат «Ангелів і демонів» на «Сіті»?

 

- «Ангели та демони» виходитимуть на «Сіті» п'ять разів на тиждень. Формат такий: три репортажі з трьох різних  подій, після  цього півгодинна розмова з гостем у студії. Але головне не це. Головне - манера подачі.  Вона різко відрізняється від того, що є в «Шоуманії», «Ексклюзиві» та інших програмах. Але це треба подивитись. Як ми вже заявляли - це буде іронічна і жорстка подача. Щодо розмови з гостем, то назва програми говорить сама за себе: Тала буде ставити м'які і добрі запитання, а я - жорсткі. Тому що мені м'які та добрі питання більше не цікаві. Світських персонажів ми так само ділитимемо на ангелів та демонів, витягаючи з них їхню сутність.

 

 - Чому вирішили змінити формат у порівнянні з тим, що виходило на К1?

 

 - На К1 мала виходити 15-хвилинна програма чотири рази на тиждень. Зараз проект виходитиме 5 разів на тиждень. До того ж  у Віталія Докаленка взагалі був намір зробити цілу ніч світського життя. Ми вже розширили час проекту, і розширюватимемо його й надалі за рахунок іноземних програм, і за рахунок іноземних сюжетів -  їх планується купувати. Тобто в майбутньому «ніч» розширятиметься до 2-3 годин. Це буде такий гарний і жирний шматок.

 

- Могли б ви розказати про ту ситуацію, яка була на К1, де так і не вийшов ваш проект?

 

- Те, що на «Дусі» написано так воно і було. На К1 злякались того, як ми подавали Черновецького. Вони просто елементарно злякалися, сказали зробити м'якіше, от і все. Наш продюсер Андрій Слободян відповів їм, що формат міняти ми не будемо, тому що знімати стандартну «світську» програму, яка нині є на кожному телеканалі, нам нецікаво. До того ж, якби ми погодилися із думкою менеджменту, такі прискіпування могли надалі траплятися постійно. Тобто вони конкретно висловили претензії щодо того, як ми показали Черновецького і ми вирішили, що взагалі не варто далі з ними мати справу. А можливо, вони нічого не хотіли... Хто ж залізе в мізки до Анни Безлюдної?... Але програма стояла в сітці, на неї був виділений бюджет, і це були доволі серйозні домовленості.

 

- У домовленостях з «Сіті» передбачається те, що ви будете вільніші у роботі над проектом, ніж на К1?

 

- З К1 ми обговорювали лише те, що це буде програма про світське життя, а  також у зв'язку з тим, що К1 чоловічий канал - акцент ми мали робити на чоловіках, і зокрема на спортсменах. А потім виявилось, що ми їх якось не так подаємо, їх треба подавати м'якіше і все.  На каналі «Сіті» Віталій Докаленко надзвичайно любить світське життя, і чим більше скандальності, тим для нього цікавіше, тому що воно буде рейтинговіше. Хоча я йду до тієї людини, яка колись закрила мій проект про світське життя, і «запалила зірку» Катя Осадча. Але у Докаленка стільки азарту, стільки авантюризму... Той факт, що ми будемо ходити, можливо, по лезу, його не те, що не лякає - йому це подобається. Те, що наша програма сьогодні буде найкращою, то я навіть не сумніваюсь. Я надто довго займаюсь світським життям, щоб сумніватись і повертатись в нього для того, щоб робити щось посереднє.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10798
Читайте також
02.06.2009 09:03
Мария Старожицкая, «Профиль»
9 264
22.05.2009 14:39
Наталія Данькова
14 633
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Тетя Мотя
5500 дн. тому
Посмотрим, что получится, у Тани всегда планы большие, а на выходе нель!
Гончарова
5500 дн. тому
Ну, это вы дали: без зарплаты не выйду), да и фанатом тв - сроду не была.
sizoff
5500 дн. тому
Таня - известный фанат ТВ. Она такая, что и без зарплаты выйдет на съёмку. Но, молодец - талантливая и креативная. Удачи ей!
ййй
5500 дн. тому
ну уж не знаю про деньги на К1, но зная прижимистость ихнего руководства не думаю. что речь шла о прям запредельных суммах...и , кстати, о деньгах...если уж для "интера" (в холдинге с К1 и с теми же людьми) мультфильмы для детей озвучивают главный редактор и два новостийщика с домашними и местами невнятными голосками, то ,видимо, не от разгула по деньгам на широкую ногу, а скорее уж из тотальной экономии.иначе б на озвучку профессионалов позвали...
Kov
5501 дн. тому
На К1 не взяли потому что материал не могли здать во время. И даже на Сити, наверно, за теже деньги заставили делать в двое больше материала :)
Непоклонник
5501 дн. тому
Ужасно раздражает ее манера говорить со скоростью звука. Хочется какой-то членораздельности. Пора бы переболеть этим "умением непосредственно болтать".
подонок
5502 дн. тому
Респект и уважуха Вам девчёнки!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду