ТРК «Ера» не змогла знайти заміну Тетяні Гончаровій

30 Вересня 2008
4268
30 Вересня 2008
12:25

ТРК «Ера» не змогла знайти заміну Тетяні Гончаровій

4268
ТРК «Ера» не змогла знайти заміну Тетяні Гончаровій
Ток-шоу «Культурний погляд» більше не виходитиме на ТРК «Ера». Про це «ТК» повідомило керівництво телекомпанії.
 
«Культурного погляду» більше не буде, – сказав гендиректор каналу Ігор Герасько. – Ми не змогли знайти заміну Тетяні Гончаровій, яка вела цю програму».  
 
На місце ведучої «Культурного погляду» трактувалися Юлія Кумпан (колишня телеведуча М1) та Олена Мацієвська, яка зараз веде новини спорту на «Ері».  
 
Також пропонували стати ведучим «Культурного погляду» редактору відділу культури газети «Дзеркало тижня» Олегу Вергелісу. «На жаль, моя завантаженість на роботі не дає можливості працювати ще й телеведучим», – зазначив Олег Вергеліс
 
Замість «Культурного погляду» на «Ері» вже декілька тижнів виходить «Аграрний погляд». 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4268
Теги:
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ERA
5689 дн. тому
Не цепляйтесь к Деркачу, его впору пожалеть: чувак целый год пытается впарить это барахло хоть кому-нибудь. Умный Билоус очень вовремя слинял.
Скамья запасных
5689 дн. тому
Надо начать с того, что на "Эру" из-за психованого Деркача-младшего никто идти не хочет. И Гончарова, которая действительно среднего уровня журналистка, тут ни при чем. Закрытие полуночной культурной программы - минус руководству "Эры". Хотя какая им разница, что для них минус, а что плюс?! Все равно на ТРК "Эра" все и дальше будет так, как скажет Деркач-младший. Аминь.
фяч
5689 дн. тому
хм значить "Ера" погано шукала заміну, або просто й не хотіла знайти. Бо як кажуть незамінних людей не має, а є лише неповторні. а Гончарова ні туди ні туди не відноситься - вона просто сіренька мишка от і все
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду