На «Сіті» стартують два нові проекти: «Ангели та демони» і «Сітічко»

6 Квітня 2009
1833
6 Квітня 2009
12:00

На «Сіті» стартують два нові проекти: «Ангели та демони» і «Сітічко»

1833
На «Сіті» стартують два нові проекти: «Ангели та демони» і «Сітічко»

На «Сіті» стартують два нові проекти - іронічний проект про світське життя «Ангели та демони» і гумористичні новини «Сітічко». Обидва проекти виходитимуть з понеділка по п'ятницю у вечірньому ефірі: «Ангели та демони» о 23.05, а «Сітічко» о 21.55. Про це повідомляє прес-служба телеканала.

 

«Ангели та демони» вестимуть Тала Калатай і Тетяна Гончарова, продюсер програми Андрій Слободян.  Раніше проект цих авторів під назвою «Повна версія» мав стартувати на К1, однак в ефірі каналу він так і не з'явився.

За інформацією прес-служби, в програмі Тала Калатай виступатиме в образі Ангела, вона говоритиме з героями проекту про їх творчість та глибокий внутрішній світ, натомість  Тетяна Гончарова в образі Демона цікавитиметься плітками та скандалами.  

 

Гумористичні новини «Сітічко» вестимуть Дмитро Наумов та Тарас Боровко.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
для «Детектор медіа»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1833
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду