Вікторія Носач вестиме новини на «Сіті»

6 Квітня 2009
3660
6 Квітня 2009
17:42

Вікторія Носач вестиме новини на «Сіті»

3660
Вікторія Носач вестиме новини на «Сіті»

Вікторія Носач вестиме новини на «Сіті». Цю інформацію ТК підтвердила шеф-редактор інформаційної служби телеканалу Людмила Король. За її словами, пані Носач глядачі побачать в ефірі вже завтра - Вікторія вестиме ранкові випуски, а також інформаційну програму «День».

 

Вікторія Носач з 2006 по 2008 р.р. вела новини на Київській державній регіональній телерадіокомпанії, останнім часом була ведучою «Транспортного тижневика» на 5-му каналі. Як сказали ТК в прес-службі 5-го, заміну Вікторії ще не знайдено - ідуть тракти і хто надалі вестиме «Транспортний тижневик» поки не визначено.

 

Як повідомляла ТК, з 1-го квітня в ефірі «Сіті» не працює інша новинна ведуча - Анжеліка Магітова.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
для «Детектор медіа»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3660
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
KAZBEK-KOSMOS
5507 дн. тому
Главное чтобы новая ведущая "Короля" выдержала. Интересно а зарплата у Виктории будет нормальная или как у бедных журналистов 3000 гривен ???
Добрый вол
5508 дн. тому
А Людмила Добровольская - в 40 лет уже на пенсии. Вот она - карьера женщины-ведущей! У Виктории Носач в запасе только 15 лет на телекарьеру, а потом - пенсия.
глиаДатч
5508 дн. тому
Хорошая девочка. Хорошая и как человек и как ведущая. Это моё субъективное мнение.
Мавра
5508 дн. тому
Вікторія Носач має гарний потенціал. Таких розумних і красивих ведучих бракує українському телебаченню. Ця дівчина вже впевнено заявляє про себе..Досить динамічна кар"єра, адже вона ще зовсім юна...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду