Головним продюсером з розважальних програм каналу «1+1» став Анатолій Єрема (ДОПОВНЕНО)

22 Листопада 2012
9337
22 Листопада 2012
10:57

Головним продюсером з розважальних програм каналу «1+1» став Анатолій Єрема (ДОПОВНЕНО)

9337
Оксана Кучерова залишила телеканал і готова до власного виробництва
Головним продюсером з розважальних програм каналу «1+1» став Анатолій Єрема (ДОПОВНЕНО)

22 листопада Анатолій Єрема призначений головним продюсером з розважальних програм каналу «1+1». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

На цій посаді він куруватиме зовнішнє і внутрішнє виробництво для каналу.

 

Раніше Анатолій обіймав посаду головного редактора творчого об'єднання і працював над проектами «Міняю жінку», «Від пацанки до панянки», «Джентльменський набір», «Маша і моделі», «Королева балу» тощо. Нагадаємо, раніше головним продюсером з розважальних програм «1+1» була Вікторія Шульженко, яка залишила канал у жовтні 2012 року.

 

Керівником проектів «Міняю жінку» і «Джентельменський набор» стане Владислав Матяш, Анатолій Єрема продовжить роботу над проектами в якості шеф-редактора до закінчення поточних сезонів. Проекти, які перебували в розробці творчого об'єднання , будуть перерозподілені  у середині групи.

 

Також з цього дня «1+1» припинив трудові відносини з Оксаною Кучеровою, яка очолювала згадане творче об'єднання на каналі.

 

«Компанія гарантує виконання всіх узятих на себе трудових зобов'язань і ми продовжимо роботу з усіма співробітниками творчого об'єднання відповідно до раніше досягнутих домовленостей», - зазначив Олександр Ткаченко, генеральний директор «1+1 медіа».

 

У коментарі «Детектор медіа» Оксана Кучерова зазначила, що залишила «1+1», тому що «готова до власного виробництва і не лише на території України».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9337
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
))))))
4165 дн. тому
Владик Матяш, долго ты должность насасывал. Глотать приятно было?
Отакий для Отакої
4165 дн. тому
Те невже? А може це Лесю Штогрин обікрала компанія Zodiak Entertainment ? Бо вони там вважали що "Від пацанки.." це придбаний і адаптований їхній формат Ladette to Lady. А виявляєтся то Леся Штогрин "розробляла концепції проектів і працювала над наповненням". А " Слово, чом ти не тверде як криця, що серед бою так ясно іскриться..." - то не з лесиної ранньої творчості? Може Штогрин- це псевдо, а насправді вона Українка, а в глибині душі взагалі Косач? То хай не скромнічає, країна має знати своїх героїв!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
4165 дн. тому
УРА!!!!!!!!!!! Профи возвращаются!
Вічний_Жид
4165 дн. тому
Розваги від геїв? Це прикольно! І слоган на "плюсах" запустити можна "Уйдзі працівний - ти не один!"
Отакої
4165 дн. тому
)))))))) Єрема??? Працював над проектами "Від пацанки до панянки" та "Джентельменський набір"??? Це реально смішно ) Концепції проектів розробляла Леся Штогрин, і все наповнення програм придумувала вона та її редактори. Саме Леся Штогрин працювала над цими проектами. Цікаво що ж зробив Єрема, крім того, що написав начитки до Джентельменського набору? )))))))))))
Коля
4165 дн. тому
Гаплык полный!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду