detector.media
11.12.2012 11:18
Вікторія Шульженко керуватиме програмним департаментом російського каналу СТС
Вікторія Шульженко керуватиме програмним департаментом російського каналу СТС

Вікторія Шульженко , колишній генпродюсер каналу «1+1», очолила програмний департамент російського телеканалу СТС. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

«Розважальне телебачення - це те, що я люблю, чим живу останні десять років, а СТС - експерт у розвагах. Дуже рада стати частиною такого великого колективу», - зазначила пані Шульженко. На новій посаді Вікторія буде працювати під безпосереднім керівництвом генерального директора СТС В'ячеслава Муругова.

 

Сам пан Муругов побажав новому програмному директору успіхів у новій команді та зазначив, що Вікторія зарекомендувала себе як великий професіонал у своїй галузі.

 

Нагадаємо, Вікторія Шульженко розпочала роботу на телеканалі «1+1» у 2009 році. До цього вона очолювала відділ закупівель Нового каналу. У жовтні 2009 року вона була призначена програмним директором групи «1+1», у листопаді 2011 року Вікторія Шульженко стала генеральним продюсером каналу, а у вересні 2012  її посада змінилась на головного продюсера з розважальних форматів .

 

Вікторія Шульженко закінчила Україно-Американський Гуманітарний Інститут, а також отримала ступінь МВА.

 

Як вже повідомляла «Детектор медіа»,  Анатолій Єрема  у листопаді 2012 року був призначений головним продюсером з розважальних програм каналу «1+1».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY