Європейські експерти: ЗМІ і правоохоронці повинні довіряти один одному

24 Вересня 2012
4932
24 Вересня 2012
14:11

Європейські експерти: ЗМІ і правоохоронці повинні довіряти один одному

4932
Зниження конфліктності між правоохоронцями та ЗМІ – завдання практично всіх країн-членів ОБСЄ
Європейські експерти: ЗМІ і правоохоронці повинні довіряти один одному

«Робота правоохоронних органів щодо забезпечення принципів демократії неможлива без довіри суспільства, завойованої за допомогою ЗМІ. Обом сторонам - і ЗМІ, і правоохоронцям - дуже важливо довіряти одне одній, мати підходи до залагодження конфліктів», - вважає координатор проектів ОБСЄ в Україні Мадіна Джарбусинова. Про це вона зазначила під час другої серії презентацій міжнародного досвіду «Сприяння вдосконаленню практики взаємодії між правоохоронними органами України та працівниками ЗМІ», що відбулася 24 вересня в рамках проекту Координатора проектів ОБСЄ в Україні в цій сфері, повідомляє сайт глави держави.

 

На запрошення учасників «Відкритої розмови» до Києва приїхали міжнародні експерти, які ознайомили працівників Міністерства внутрішніх справ, представників журналістської спільноти України з кращими практиками налагодження роботи між правоохоронними органами та ЗМІ.

 

У зверненні до учасників Координатор проектів ОБСЄ в Україні Мадіна Джарбусинова зазначила, що зниження конфліктності між правоохоронцями та ЗМІ - завдання практично всіх країн-членів ОБСЄ.

 

Водночас пані Джарбусинова висловила переконання, що у процесі запровадження міжнародного досвіду, безумовно, треба враховувати українські реалії. «Сподіваюся, ті висновки, які зроблять учасники презентації з доповідей міжнародних експертів, допоможуть їм в налагодженні діалогу. Це важливо в умовах демократизації та з урахуванням обраного Україною європейського вектору розвитку», - сказала координатор проектів ОБСЄ в Україні.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4932
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду