detector.media
24.09.2012 14:11
Європейські експерти: ЗМІ і правоохоронці повинні довіряти один одному
Зниження конфліктності між правоохоронцями та ЗМІ – завдання практично всіх країн-членів ОБСЄ

«Робота правоохоронних органів щодо забезпечення принципів демократії неможлива без довіри суспільства, завойованої за допомогою ЗМІ. Обом сторонам - і ЗМІ, і правоохоронцям - дуже важливо довіряти одне одній, мати підходи до залагодження конфліктів», - вважає координатор проектів ОБСЄ в Україні Мадіна Джарбусинова. Про це вона зазначила під час другої серії презентацій міжнародного досвіду «Сприяння вдосконаленню практики взаємодії між правоохоронними органами України та працівниками ЗМІ», що відбулася 24 вересня в рамках проекту Координатора проектів ОБСЄ в Україні в цій сфері, повідомляє сайт глави держави.

 

На запрошення учасників «Відкритої розмови» до Києва приїхали міжнародні експерти, які ознайомили працівників Міністерства внутрішніх справ, представників журналістської спільноти України з кращими практиками налагодження роботи між правоохоронними органами та ЗМІ.

 

У зверненні до учасників Координатор проектів ОБСЄ в Україні Мадіна Джарбусинова зазначила, що зниження конфліктності між правоохоронцями та ЗМІ - завдання практично всіх країн-членів ОБСЄ.

 

Водночас пані Джарбусинова висловила переконання, що у процесі запровадження міжнародного досвіду, безумовно, треба враховувати українські реалії. «Сподіваюся, ті висновки, які зроблять учасники презентації з доповідей міжнародних експертів, допоможуть їм в налагодженні діалогу. Це важливо в умовах демократизації та з урахуванням обраного Україною європейського вектору розвитку», - сказала координатор проектів ОБСЄ в Україні.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY