Сайт ТВі під керівництвом Олега Ониська перезапуститься 3 вересня

30 Серпня 2012
6966
30 Серпня 2012
12:47

Сайт ТВі під керівництвом Олега Ониська перезапуститься 3 вересня

6966
На сайті збільшиться кількість ефірного контенту ТВі, буде створено новинний блок, розшириться розділ блогів
Сайт ТВі під керівництвом Олега Ониська перезапуститься 3 вересня

Телеканал ТВі оновлює сайт tvi.ua і розширює його контент. Про це в інтерв`ю «Детектор медіа» розповіла заступник генерального директора каналу з питань програмування Оксана Іванюк.

 

«До розробки сайту підключилася львівська команда, яку очолює Олег Онисько (екс-головний редактор газет «Поступ», «Львівська газета», «Інформатор», ZIK. - ТК). Надалі присутність ТВі в інтернеті буде істотно збільшуватиметься - кількісно і якісно», - сказала пані Іванюк.

 

За її словами, на сайті збільшиться кількість ефірного контенту ТВі, буде створено новинний блок. Крім того, розділ блогів поповниться більшою кількістю авторів з-поміж експертів з різних галузей і журналістів. У межах 3-хвилинних відеозаписів вони ділитимуться коментарями на актуальні теми.

 

«В ефірі каналу ці блоги виконуватимуть брендоутворюючу роль, на сайті ж вони будуть істотною складовою ресурсу», - додала Оксана Іванюк.

 

Олег Онисько розповів «Детектор медіа», що загалом над новою версією сайту ТВі працює дев'ять львівських журналістів. Серед них - Тетяна Нагорна (екс-редактор «Поступу» і «Газети по-львівськи»), Лана Жаб'юк (екс-редактор Zaxid.net), Віктор Павлик (екс-ведучий ZIK і екс-редактор ІА «Новый мост»), Володимир Семків (екс-журналіст «України молодої» та газети ZIK).

 

За планом сайт має з'явитися у відкритому доступі 3 вересня. За словами пана Ониська, сайт буде не дзеркалом каналу, а повноцінним інформаційним ресурсом з відео- і текстовою інформацією (наприклад, на ньому викладатимуться розшифровки ефірних програм). «Наша мета увійти до топ-10 - топ-15 українських інформаційних інтернет-ресурсів», - повідомив Олег Онисько.

 

Нагадаємо, 18 липня телеканал ТВі запустив нову бета-версію свого сайту tvi.ua під керівництвом Олександра Омельчука. На той момент уже тривала розробка нової повноцінної версії.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6966
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду