detector.media
30.08.2012 12:47
Сайт ТВі під керівництвом Олега Ониська перезапуститься 3 вересня
Сайт ТВі під керівництвом Олега Ониська перезапуститься 3 вересня
На сайті збільшиться кількість ефірного контенту ТВі, буде створено новинний блок, розшириться розділ блогів

Телеканал ТВі оновлює сайт tvi.ua і розширює його контент. Про це в інтерв`ю «Детектор медіа» розповіла заступник генерального директора каналу з питань програмування Оксана Іванюк.

 

«До розробки сайту підключилася львівська команда, яку очолює Олег Онисько (екс-головний редактор газет «Поступ», «Львівська газета», «Інформатор», ZIK. - ТК). Надалі присутність ТВі в інтернеті буде істотно збільшуватиметься - кількісно і якісно», - сказала пані Іванюк.

 

За її словами, на сайті збільшиться кількість ефірного контенту ТВі, буде створено новинний блок. Крім того, розділ блогів поповниться більшою кількістю авторів з-поміж експертів з різних галузей і журналістів. У межах 3-хвилинних відеозаписів вони ділитимуться коментарями на актуальні теми.

 

«В ефірі каналу ці блоги виконуватимуть брендоутворюючу роль, на сайті ж вони будуть істотною складовою ресурсу», - додала Оксана Іванюк.

 

Олег Онисько розповів «Детектор медіа», що загалом над новою версією сайту ТВі працює дев'ять львівських журналістів. Серед них - Тетяна Нагорна (екс-редактор «Поступу» і «Газети по-львівськи»), Лана Жаб'юк (екс-редактор Zaxid.net), Віктор Павлик (екс-ведучий ZIK і екс-редактор ІА «Новый мост»), Володимир Семків (екс-журналіст «України молодої» та газети ZIK).

 

За планом сайт має з'явитися у відкритому доступі 3 вересня. За словами пана Ониська, сайт буде не дзеркалом каналу, а повноцінним інформаційним ресурсом з відео- і текстовою інформацією (наприклад, на ньому викладатимуться розшифровки ефірних програм). «Наша мета увійти до топ-10 - топ-15 українських інформаційних інтернет-ресурсів», - повідомив Олег Онисько.

 

Нагадаємо, 18 липня телеканал ТВі запустив нову бета-версію свого сайту tvi.ua під керівництвом Олександра Омельчука. На той момент уже тривала розробка нової повноцінної версії.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY