ТВі оновив сайт

2 Серпня 2011
14252
2 Серпня 2011
13:02

ТВі оновив сайт

14252
ТВі оновив сайт

Телеканал ТВі оновив свій сайт tvi.ua. Як розповів «Детектор медіа» комерційний директор каналу Микола Типусяк, розробкою нового дизайну займалась команда ТВі.

 

«Ми плануємо посилювати власне виробництво. Новий сайт полегшить пошук відеосюжетів, програм. Його буде легше інтегрувати в соціальні мережі. Також він став більше відповідати дизайну самого телеканалу», - сказав пан Типусяк.

 

За його словами, сайт ще продовжує оновлюватись і остаточна версія з'явиться у вересні. З появою нових програм на порталі з'являтимуться їхні випуски.

 

«Ще коли була стара версія, ми розміщували все відео на сайті. Зараз ми це ще більше структуруємо. У нас буде розділення по сюжетам, окремо буде ранковий блок», - зазначив він.

 

Хто стане головним редактором сайту, наразі не відомо - команда порталу формується.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14252
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Свідомий
4671 дн. тому
Стало ще гірше... (((
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду